Аз ходя с приятеля ми вече 3 години ....иначе с него скъсахме за няколко дни.Значи единият път той скъса с мен,спомням си ,че беше преди година и половина,точно около коледа.Той си мислеше,че харесвам едно момче от моя клас,а това не беше вярно...просто това момче един път се базикаше с мене и аз му се разсърдих и той на шега се правеше,че ме прегръща ,за да не му се сърдя.Точно в този момент един приятел на гаджето ми,минал по коридора и му казал.Апък моя човек и без тва мразеше въпросното момче и като разбра,му кипна.Беше сигурен,че харесвам другия,а аз дори не го понасям И така скъса с мен и ни беше много гадно и на двамата,не знаех как да го убедя,че греши...за 10 дни не си говорихме,гледахме се на кръв все едно не можем да се понасяме,това адски ме нараняваше,държеше се много студено с мен....не можех да си представя как така скъса с мен заради нещо,което не е така...но след 10 дни се сдобрихме и много се обичаме.Иначе аз един път скъсах с него,защото ме ядоса много!Скарахме се ужасно много,той се държа много гадно и аз му казах ,че е по-добре да си останем приятели вместо да се караме така ,но после пак се сдобрихме,прекалено много се обичаме,за да бъдем един без друг за повече време :blush: