Последни публикации

Страници: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 10
31
Телевизия / Re: Реплики
« Последна публикация от tech_noir - 2016-09-10, 10:43 »
That’s what I do: I drink and I know things.


You can’t f.ck your way out of everything.Death is so final. Whereas life, ah, life is full of possibilities.Let me give you some advice, bastard. Never forget what you are. The rest of the world will not. Wear it like armor, and it can never be used to hurt you.


Tyrion Lannister, Game of Thrones
32
Верижни / Re: "А пък аз в момента си мисля..."
« Последна публикация от tech_noir - 2016-09-06, 11:23 »
Дали ще дойде скоро ден ей така нищо драматично да не се се случва, да не налага моя ангажираност И да е почивен. Искам най-накрая да си позволя да си лежа и едно филмче да си гледам...
33
Лексикони, въпросници и тестове / Морал
« Последна публикация от tech_noir - 2016-09-02, 08:11 »
Тестове за чувство за морал - кое за Вас е добро или зло (на английски) тук http://www.moralsensetest.com/
34
Смех и забава / Re: Картинки
« Последна публикация от tech_noir - 2016-08-30, 15:44 »
35
Верижни / Re: Опишете човека преди вас с емоутиконка!
« Последна публикация от tech_noir - 2016-08-26, 09:33 »
 8)
36
Актуално / Re: Месни изроди
« Последна публикация от tech_noir - 2016-08-19, 11:30 »
Тогава има ли полза от годините учене на точно това или нещо друго би им било по-полезно сега?
37
Хванах цаката на женското паркиране. Дам, и аз мисля че на жените някак като че повече им липсва пространствена ориентация или осъзнаване на колата като продължение на тялото. Или помнене кое къде е, дори да не го виждаш в момента.

Сестра ми също имаше проблем с паркирането. Отидохме на един селски площад с туби за вода (ония кръглите от най-големите). Нещо, което да се смачква вместо колата ;). Разбира се става и със стари автомобилни гуми, ако разполагаш.

Напълнихме тубите на чешмичката и почнах да ги нареждам като на нормалните разстояния бордюр/стена, колчета, други коли. Напред, назад, настрани, успоредно, напречно. 2-3 часа докато постепенно спря да ги мачка. Вече не мисля че има проблеми с паркирането. Предпочита на заден, успоредното не е проблем... абе излекува се. Даже като са с майка се нерви когато тя паркира и сяда да и допаркира както трябва.
38
Литература / Ветеран
« Последна публикация от tech_noir - 2016-08-16, 11:58 »
Лабиринт ги дочетох и четирите (четвъртата е предистория) логично ставаха все по-зле. Не че е скучна, неприятна или тъпа ама някак... скоро почваш да я помниш доста смътно. Е, по-силно е от филмите (поне по първите две части излезли до  тук, които впрочем доста се различават от книгата)

В момента
Ветеран
Гавин Смит

Много модерен британски антиутопичен военен киберпънк.
Много, много ми хареса. Грабваща, многопластова (включително персонажите) и изненадващо интелигентно написана за на пръв поглед венен екшън. Ако си падате по Ридик, Небесните Господари и може би щипка Терминатор, ще ви хареса.
Много храна за размисъл за обществото, човешката природа, реилигията, бъдещето...

Добро ревю тук
39
Техника и технология / Re: Privacy No More
« Последна публикация от tech_noir - 2016-08-14, 14:12 »
Форума очаквано го закриха заради лавината от съдебни искове. То и имаше гигабайти и гигабайти аматьорски снимки де - направо споделяне на кой каквото и от където и да е докипал. Не че нямаше доста качени от самите участници ама... и доста revenge или просто без знанието и разрешението на участниците или размислили докато междувременно изпълненията им вече водят собствен живот на десетки места в мрежата.
40
9 неща за... / Re: 9 неща,които харесвате у себе си
« Последна публикация от tech_noir - 2016-08-13, 14:56 »
1. Добър човек съм. С което си преча и се вкарвам в работа и проблеми, но се харесвам такъв.
2. Принципен. Няма как да направя компромис по отношение на принципи и това в което вярвам. Без значение ползите или проблемите.
3. Етичен. Винаги внимавам да не ощетя или нараня някого, дори да го заслужава. В резултат обикновено наранявам себе си и аз страдам.
4. Искрено се опитвам да помогна на някой/нещо в нужда. Или кауза, която считам за правилна. Ужасно ми е трудно да подмина.
5. Харесвам си косата + това че знам че надали ще оредее и побелее поне докато не стана на около 70.
6. С моя метаболизъм не качвам маса. Което означава и че няма да имам бирено коремче и паласки вероятно никога. Както и да се храня.
7. Вече не ми пука какво мислят другите за мен. Свят голям - с който не се харесваме и лево. Имам си достатъчно положителни качества и умения да ги хареса който може да ги оцени. Доста време ми отне.
8. Интелигентен съм, бързо уча и се адаптирам към нова среда.
9. Над материалните неща съм. Хресват ми но не живея заради тях.
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 10