Малкия изедник отваря очи и след първата глъдка въздух наддава кански рев към небесата. Чуй ме ооо простосмъртний юроде... родих се, и от тук на сетне мира за теб няма да има!
Така рече свещеното цвъркало:
така и бе:
Нарекоха го Ева...защо и един Бог знае...може би е кръстено на Баба си Танка или дядо си Стефан, а може би събира всичката простотия на човечеството в себе си и като новородено дете на греха ...е способно на всички видове грешки и пакости, които може би дори не подозирате че съществуват, а на него му идват просто така отвътре... Като започнем от инцидента с първите буки...до инцидента с първия разбит нос на пътя и накрая стигнем до много по съкровени неща...секс наркотиц и рок 'н 'рол извратения простотия, щуротия, лиготия, съчетано с малко талант при действията разни ненормални нощи, с непознати в една кола в 4 през нощта пияна до козирката, ножове, лирика, любов, трева, пак пиянства цигари непознати ярост ,побой, рев, влачене, бягане,автостоп към морето,спане по пейки, блъскана от кола няколко пъти, катерене по етажи и... най-вече на 10 000 км от тях... еми да тях... родителите..
Разкажете разни истории за вашите родители тук..и споделете колко и как ги обичате..
аз мойте има моменти в които креща и бягам и хващам първия тир на стоп и тръгвам на някъде (тва в канада) а тука като ми дойдат на гости понякога ме хващат бесните пак...но като си тръгват сърцето ми се свива...и знам колко много ги обичам...