Автор Тема: Как да накарам жена да получи оргазъм! и да крещи  (Прочетена 64334 пъти)

0 Потребители и 4 Гости преглежда(т) тази тема.    

Неактивен FANatic

 • Mr. Trise X
 • администратор
 • зарибен/а
 • *******
 • Публикации: 709
 • Пол: Мъж
  • Профил
  • http://www.bgfreaks.org
Долния текст изтеглих като файл във формат .DOC, незнам откъде. Във файла са напечатани 2 страници с текст на английски, взет от някакво списание, автор на статията е Jeanette Harper . Файла се казва ebook-Word-Sex Tips From a Woman.doc. Дотук с несъщественото, да преминем по същество :

Сексът е чудесно нещо - аз не съм срещала човек досега, който да опровергае това. Хората обичат секс, независимо дали говорят за него открито или не. Една от причините, поради която вие четете това е защото вие се наслаждавате на секса и бихте искали да му се насладите повече и да накарате вашият партньор да му се наслади повече. За всички Вас мъже, четящи това, не искате ли да бъдете известни в градчето като най-голямия ебач на всички времена? Или съпрузи и мъже със сериозна връзка - не бихте ли искали вашата жена, да бъде учудена на новото ви полово познание и да я карате да ви моли за повече секс? Сексът може да бъде най-голямото удоволствие, което човек може някога да изпита - или главно разочарование.
Изследванията показват, че 75 % от жените фалшифицират оргазъм всеки път, 15 % го фалшифицират през повечето време и около 9.5 % казват, че го фалшифицират случайно. Което оставя около 0. 5 %, които казват, че никога не го фалшифицират. Аз знам, че на повечето от Вас мъже ще ви е трудно за вярване, но това е истината. Аз съм жена, аз знам.
Жените, чрез фалшифициране на оргазми, пропускат едно от най-приятните изживявания, които могат да си представят, но също така и техните партньори. Вие ще осъзнаете разликата след като прочетете тази изключителна статия на PLAYGAL. И мъжките и женските сексуални удоволствия се увеличават към невероятни нови висоти след като се научите как да доведете жена до оргазъм всеки път. Вашата жена ще ви иска както никога досега - тя никога няма да желае или да има нужда от друг мъж. И момичета, ако вие искате да имате по-добър секс, тогава научете вашият мъж това, което аз ще ви кажа.
Повечето мъже, които аз срещнах бяха нетърпеливи да разберат как да задоволяват жени по време на секс. Всеки мъж, който аз интервюирах го попитах "Какво наистина вие мислите, че кара жена да получи най-силен оргазъм по време на полов контакт?" повечето отговори бяха от сорта на :
"Просто поставяйки моят пенис в нея тя се възбужда" - това може да възбужда вашият партньор, но не е достатъчно.
"Тя ме обича просто като я ръчкам яко" - това е толкова далеч от истината, че е смешно! (бел.пр - ръчкането нямаше как другояче да го изразя  )
"Да я чукам бързо" - ГРЕШКА !
Обикновено за мъжа е лесно да се възбуди сексуално, защото неговите полови органи са извън тялото и лесно могат да бъдат стимулирани. Мъже, които са негодни умствено или физически може понякога да отнеме по-дълго време, за да се възбудят, както мъжете, които са отегчени от техните партньори. Знаете ли защо, мъжете се отегчават от техните партньори сексуално? Може ли да бъде от това, че самата жена е отегчена, защото тя не получава сексуално удоволствие и затова не изглежда заинтересувана в секса толкова много ? Сексът щеше да стане отегчителен ако удоволствието е едностранно, не мислите ли хора? Представете си да правите секс на няколко дни и никога да не достигате оргазъм. Не звучи много забавно, нали?
Някои мъже могат да доведат жена до сексуална полуда по време на любовна игра, но от друга страна когато става въпрос за сексуалния акт... импулсът не продължава и в повечето случаи, и мъжът и жената не знаят какво не е наред. Тогава жената накрая се преструва, че има оргазъм защото тя иска акта да приключи, за да прекрати досадата и/или болката. Ако мъжът не знае как да управлява сексуалния акт правилно, жената ще се отегчи и ще е недоволна от връзката, и ще търси други алтернативи. Повечето жени ще кажат на техните мъже, че всичко е страхотно - просто за да запазят мъжкото чувство у тях. Мъжете обикновено не подозират това, че има проблем.
Но момчета, това не е ваш дефект - вие сте мъже; как вие можете да разберете какво е чувството? Само жена наистина знае как да задоволява жена. Само жена знае физическите усещания на женското тяло. Повечето жени не обичат да говорят за това с техните партньори, защото това може да ги накара да усетят по-малко мъжественост. Повечето литература е написана за груб, натъпкващ и силен секс, така, че защо някой да си мисли, че сексът трябва да е различен - повечето жени също мислят, че това е пътят да се прави секс. Но аз ще помогна на Вас и вашият партньор да се наслаждавате на секса максимално в следващите няколко издания на PLAYGAL.

Първа част - Дразнете вашият партньор

Жените харесват привързаност. Те искат техните тела да бъдат нежно галени. Представете си се да лежите напълно голи и отпуснати 100 %, с ръце, бавно и нежно докосващи вашето тяло. Опитайте да движите върховете на пръстите нежно, едва докосвайки вашето тяло. Малко гъделичка, но приятно. Когато правите любов с вашият партньор вие трябва да дадете на неговото тяло желание. Нежно пуснете вашите върхове на пръстите по нейното тяло, едва докосващи кожата. Правете това 3 - 4 минути без докосване на гърдите или клитора, след това бавно си проправете пътя до нейните гърди, но не докосвайте зърната й. Обиколете нейните гърди с дланите на вашите ръце и краищата на пръстите. Вие можете евентуално да целунете нежно нейните гърди, просто не докосвайте нейните зърна засега - докосвайте по-надолу и над тях просто не тях.
Това ще започне да я побърква - след това вие ще създадете желание - само с докосването на нейните зърна. Вие не й давате това, което тя иска. След няколкото минути на дразнене вече може да докоснете нейните зърна . Тогава продължавайте да обикаляте около зърната нежно с вашите пръсти, след което нежно лижете от време на време близко до всяко зърно просто не на него. Вие сте в пълен контрол - тя е вече подлудена. Вие създадохте вълнение и желание в рамките на нейното сексуално въображение. Сега когато вие усещате, че тя е готова - тя ще ви увери, че е така, е времето да преминем на през следващата стъпка... началото на половия акт в част 2.

Бележка по част 1 :

Важно е за да не се отслаби нейното желание да не се опипват зърната и нейният клитор  - това ще я спре само. Това е фазата на дразненето. Предназначението е да създадете нужда. Не отслабвайте - седете в контрол, това е само загряването за правене на голямата любов.

Втора част - Пригответе се за действие!

Сега, вие двамата сте готови... вие сте твърди и тя ви мятка онзи поглед, който ви подсказва, че го иска. Вие просто искате да влезнете направо в нея и веднага - и тя ви насърчава. Не го правете!
Вие не полагате цялото това усилие за да го провалите изцяло сега. Вие трябва наистина да започнете да я измъчвате...
Докоснете вашият пенис в устните на нейният клитор... нежно. Меко търкайте вашият пенис над нейният клитор, позволявайки й да знае, че той е там, готов да влезе... ако вие го пожелаете. Вие сте сега напълно във власт, и в цялостен контрол над положението. Ще я дразните, докато тя изпищи да го вкарате !
Сега, тя ви моли да го вкарате... но вие продължавате да я дразните. Тя ви моли по-усилено, но вие още не го вкарвате. Вие сте в пълен контрол, и тя го обича - не знаейки кога вие ще влезете! Продължавайте с дразненето, нежно втриване, дори ако тя изпищи, за да можете вие да изберете момента.
Когато тя започва да изгражда стълбичката си към оргазъм, вие го вкарвате един инч или само половин инч и започвате много бавно, ту вътре, ту вън. След това можете малко повече да го вкарате бавно цял инч... постепенно, продължавайте да увеличавате количеството на възбудата, с постепенното напъхване на целия си пенис. Запомнете - ако вие вкарате цялата дължина вие ще направите контакт с нейният клитор, а това е нещото, което ние не искаме; целта е да я раздразните, карайте я да иска да го набутате целия докрая. Колкото по-дълго вие я дразните, и вас, толкова по-интензивни ще бъдат вашите оргазми.

Трета част - Точката на предаването

Сега тя трепери от желание. Ускорете малко - но не го правете натъпкващо бързо  - и това ще я закара до ръба. Тя може да изпищи, тя може да извика вашето име (за щастие!) или тя може просто да изхленчи нещо - но вие ще знаете, че вие й даставихте оргазъм. Но продължавайте! Продължавайте да се движите навътре - навън, по-бързо сега, тя ще получи оргазъм отново - по- бързо сега, с никакво дразнене. Вие можете да се ускорите дори повече ако вие искате (и може) - но не прибягвайте до яко "блъскане".
Тя може да има още няколко оргазми... или само още един. От два до пет е нормата, и това може да е бил първия, който тя е имала от много време! Ако сте издържали на първия й оргазъм - това е страхотно... но дори ако ви идва сега, това ще бъде един от най-дълбоките и невероятни оргазми, които вие лично някога сте имали.
Рафинирайте вашата техника : опитвайте да се въздържате по-дълго и по-дълго. Това ще обогати половото преживяване за двамата, ти, и вашият партньор.

Бележка по част 2 :

Ако вие двамата сте
 приключенци - и наистина желаете да се измъчвате, чакайте до моментът на оргазъм и спрете - мъртви. Оттеглете се, и легнете до нея... после продължете това по-късно или следващият ден. Очакването ще стигне максимум, и така следващият път вие двамата ще бъдете готови и с най-малкото дразнене!

С уважение : Woman Soul Assassin

П.П. : Дамииии.......потекохте лиииии  
Ain't Nothing But a GoTh ThnG

Diva Orxideia

 • Гост
Цитат
Когато тя започва да изгражда стълбичката си към оргазъм, вие го вкарвате един инч или само половин инч и започвате много бавно, ту вътре, ту вън. След това можете малко повече да го вкарате бавно цял инч... постепенно, продължавайте да увеличавате количеството на възбудата, с постепенното напъхване на целия си пенис.

това наистина е влудяващо  .... усещането е страхотно

Цитат
]Тя може да има още няколко оргазми... или само още един.

даммм   

Цитат
П.П. : Дамииии.......потекохте лиииии 

нееее за това трябва да се постараеш повечко 
« Последна редакция: 2010-08-01, 19:13 от tech_noir »

Diva Orxideia

 • Гост
Цитат
Тва е добро, да... ама азз... правя и по-добри неща..   

Цитат
Цитат
Е, сподели де!
е на тебе съм ти споделял, не се праи на луда...

ама на мен не си   

Митак не се извъртай ми кажи все пак темата е затова   дай някой урок любовнико
« Последна редакция: 2010-08-01, 19:14 от tech_noir »

Неактивен HimerA

 • потребител/ка
 • *
 • Публикации: 55
  • Профил
  • http://
Хехехехе ми на въпроса сам си си намерил отговора ...идеята дет е преложил автора на туй текстче си я бива,а ако не реагира някоя на тва навлизаме в темата за фригидните  жени (или на извратените дет тряя да ги пребиеш от бой,че да са задоволени)    
Death Is Certain

Неактивен Don Dada

 • глобален модератор
 • зарибен/а
 • ****
 • Публикации: 4483
 • Пол: Мъж
 • the shaman
  • Профил
Ми тука сметам да предложа моя отговор на въпроса "Как да накарам жена да получи оргазъм! и да крещи" (м/у другото след въпросително изречение според правилата на българския правопис се слага въпросителен знак - "?"):

Значи- първо въпросът е мноо неточно зададен. Има жени дето и с големия пръст на крака си да ги бутнеш и свършват. Ама те са зле, така че сега няма да говорим за тях. Да не говорим и за тия дето от *бане са станали толко широки, че ги оправят само к**ове на коне, бикове и т.н. чифтокопитни. Дори е по- добре да си представим, че не съществуват  

Рецептата към оргазма и крясъците на останалите женски е следната: преди да правите секс, й сипваш нещо силно алкохолно и в него- една доза кантаридес- това е т.нар. "испанска муха". После я слагаш да си легне и я връзваш с белезници за рамката на леглото. Не си го вкарваш там, където й се иска и я възбуждаш и дразниш докато не издивее на макс! Сметаната, ягодите и шампанското могат да бъдат много полезни помощници. Когато вече на нея просто не й остане друга мисъл в разгонения мозък, можеш да се направиш че отиваш до тоалетната примерно  Като се върнеш вече можеш да пристъпиш към същинското действие и да я накараш да изкърти полилея от викове.

Макар че напоследък често съм склонен да мисля, че златен пръстен с диамант би свършил най- перфектната работа по въпроса
Caralho Voador

Неактивен CRYSTAL`EYES

 • зарибен/а
 • зарибен/а
 • ****
 • Публикации: 464
 • Пол: Жена
 • ????????????
  • Профил
  • http://myspace.com/erin_everly
тука защо има трити постове?
Dr. Cameron: Men should grow up.
Dr. Gregory House: Yeah. And dogs should stop licking their "workplace-acceptable" euphemism for testicles. It's not gonna happen

Неактивен CRYSTAL`EYES

 • зарибен/а
 • зарибен/а
 • ****
 • Публикации: 464
 • Пол: Жена
 • ????????????
  • Профил
  • http://myspace.com/erin_everly
Цитат
защото беше яко флууд и офтопик, просто нямаше едно смислено съобщение, мисля че ще се съгласите с мен
е с админЪ не се спори  :unsure:
« Последна редакция: 2010-08-01, 19:14 от tech_noir »
Dr. Cameron: Men should grow up.
Dr. Gregory House: Yeah. And dogs should stop licking their "workplace-acceptable" euphemism for testicles. It's not gonna happen

Неактивен Greedy

 • потребител/ка
 • *
 • Публикации: 41
  • Профил
Цитат на: FANatic
Долния текст изтеглих като файл във формат .DOC, незнам откъде. Във файла са напечатани 2 страници с текст на английски, взет от някакво списание, автор на статията е Jeanette Harper . Файла се казва ebook-Word-Sex Tips From a Woman.doc. Дотук с несъщественото, да преминем по същество :

Сексът е чудесно нещо - аз не съм срещала човек досега, който да опровергае това. Хората обичат секс, независимо дали говорят за него открито или не. Една от причините, поради която вие четете това е защото вие се наслаждавате на секса и бихте искали да му се насладите повече и да накарате вашият партньор да му се наслади повече. За всички Вас мъже, четящи това, не искате ли да бъдете известни в градчето като най-голямия ебач на всички времена? Или съпрузи и мъже със сериозна връзка - не бихте ли искали вашата жена, да бъде учудена на новото ви полово познание и да я карате да ви моли за повече секс? Сексът може да бъде най-голямото удоволствие, което човек може някога да изпита - или главно разочарование.
Изследванията показват, че 75 % от жените фалшифицират оргазъм всеки път, 15 % го фалшифицират през повечето време и около 9.5 % казват, че го фалшифицират случайно. Което оставя около 0. 5 %, които казват, че никога не го фалшифицират. Аз знам, че на повечето от Вас мъже ще ви е трудно за вярване, но това е истината. Аз съм жена, аз знам.
Жените, чрез фалшифициране на оргазми, пропускат едно от най-приятните изживявания, които могат да си представят, но също така и техните партньори. Вие ще осъзнаете разликата след като прочетете тази изключителна статия на PLAYGAL. И мъжките и женските сексуални удоволствия се увеличават към невероятни нови висоти след като се научите как да доведете жена до оргазъм всеки път. Вашата жена ще ви иска както никога досега - тя никога няма да желае или да има нужда от друг мъж. И момичета, ако вие искате да имате по-добър секс, тогава научете вашият мъж това, което аз ще ви кажа.
Повечето мъже, които аз срещнах бяха нетърпеливи да разберат как да задоволяват жени по време на секс. Всеки мъж, който аз интервюирах го попитах "Какво наистина вие мислите, че кара жена да получи най-силен оргазъм по време на полов контакт?" повечето отговори бяха от сорта на :
"Просто поставяйки моят пенис в нея тя се възбужда" - това може да възбужда вашият партньор, но не е достатъчно.
"Тя ме обича просто като я ръчкам яко" - това е толкова далеч от истината, че е смешно! (бел.пр - ръчкането нямаше как другояче да го изразя  )
"Да я чукам бързо" - ГРЕШКА !
Обикновено за мъжа е лесно да се възбуди сексуално, защото неговите полови органи са извън тялото и лесно могат да бъдат стимулирани. Мъже, които са негодни умствено или физически може понякога да отнеме по-дълго време, за да се възбудят, както мъжете, които са отегчени от техните партньори. Знаете ли защо, мъжете се отегчават от техните партньори сексуално? Може ли да бъде от това, че самата жена е отегчена, защото тя не получава сексуално удоволствие и затова не изглежда заинтересувана в секса толкова много ? Сексът щеше да стане отегчителен ако удоволствието е едностранно, не мислите ли хора? Представете си да правите секс на няколко дни и никога да не достигате оргазъм. Не звучи много забавно, нали?
Някои мъже могат да доведат жена до сексуална полуда по време на любовна игра, но от друга страна когато става въпрос за сексуалния акт... импулсът не продължава и в повечето случаи, и мъжът и жената не знаят какво не е наред. Тогава жената накрая се преструва, че има оргазъм защото тя иска акта да приключи, за да прекрати досадата и/или болката. Ако мъжът не знае как да управлява сексуалния акт правилно, жената ще се отегчи и ще е недоволна от връзката, и ще търси други алтернативи. Повечето жени ще кажат на техните мъже, че всичко е страхотно - просто за да запазят мъжкото чувство у тях. Мъжете обикновено не подозират това, че има проблем.
Но момчета, това не е ваш дефект - вие сте мъже; как вие можете да разберете какво е чувството? Само жена наистина знае как да задоволява жена. Само жена знае физическите усещания на женското тяло. Повечето жени не обичат да говорят за това с техните партньори, защото това може да ги накара да усетят по-малко мъжественост. Повечето литература е написана за груб, натъпкващ и силен секс, така, че защо някой да си мисли, че сексът трябва да е различен - повечето жени също мислят, че това е пътят да се прави секс. Но аз ще помогна на Вас и вашият партньор да се наслаждавате на секса максимално в следващите няколко издания на PLAYGAL.

Първа част - Дразнете вашият партньор

Жените харесват привързаност. Те искат техните тела да бъдат нежно галени. Представете си се да лежите напълно голи и отпуснати 100 %, с ръце, бавно и нежно докосващи вашето тяло. Опитайте да движите върховете на пръстите нежно, едва докосвайки вашето тяло. Малко гъделичка, но приятно. Когато правите любов с вашият партньор вие трябва да дадете на неговото тяло желание. Нежно пуснете вашите върхове на пръстите по нейното тяло, едва докосващи кожата. Правете това 3 - 4 минути без докосване на гърдите или клитора, след това бавно си проправете пътя до нейните гърди, но не докосвайте зърната й. Обиколете нейните гърди с дланите на вашите ръце и краищата на пръстите. Вие можете евентуално да целунете нежно нейните гърди, просто не докосвайте нейните зърна засега - докосвайте по-надолу и над тях просто не тях.
Това ще започне да я побърква - след това вие ще създадете желание - само с докосването на нейните зърна. Вие не й давате това, което тя иска. След няколкото минути на дразнене вече може да докоснете нейните зърна . Тогава продължавайте да обикаляте около зърната нежно с вашите пръсти, след което нежно лижете от време на време близко до всяко зърно просто не на него. Вие сте в пълен контрол - тя е вече подлудена. Вие създадохте вълнение и желание в рамките на нейното сексуално въображение. Сега когато вие усещате, че тя е готова - тя ще ви увери, че е така, е времето да преминем на през следващата стъпка... началото на половия акт в част 2.

Бележка по част 1 :

Важно е за да не се отслаби нейното желание да не се опипват зърната и нейният клитор  - това ще я спре само. Това е фазата на дразненето. Предназначението е да създадете нужда. Не отслабвайте - седете в контрол, това е само загряването за правене на голямата любов.

Втора част - Пригответе се за действие!

Сега, вие двамата сте готови... вие сте твърди и тя ви мятка онзи поглед, който ви подсказва, че го иска. Вие просто искате да влезнете направо в нея и веднага - и тя ви насърчава. Не го правете!
Вие не полагате цялото това усилие за да го провалите изцяло сега. Вие трябва наистина да започнете да я измъчвате...
Докоснете вашият пенис в устните на нейният клитор... нежно. Меко търкайте вашият пенис над нейният клитор, позволявайки й да знае, че той е там, готов да влезе... ако вие го пожелаете. Вие сте сега напълно във власт, и в цялостен контрол над положението. Ще я дразните, докато тя изпищи да го вкарате !
Сега, тя ви моли да го вкарате... но вие продължавате да я дразните. Тя ви моли по-усилено, но вие още не го вкарвате. Вие сте в пълен контрол, и тя го обича - не знаейки кога вие ще влезете! Продължавайте с дразненето, нежно втриване, дори ако тя изпищи, за да можете вие да изберете момента.
Когато тя започва да изгражда стълбичката си към оргазъм, вие го вкарвате един инч или само половин инч и започвате много бавно, ту вътре, ту вън. След това можете малко повече да го вкарате бавно цял инч... постепенно, продължавайте да увеличавате количеството на възбудата, с постепенното напъхване на целия си пенис. Запомнете - ако вие вкарате цялата дължина вие ще направите контакт с нейният клитор, а това е нещото, което ние не искаме; целта е да я раздразните, карайте я да иска да го набутате целия докрая. Колкото по-дълго вие я дразните, и вас, толкова по-интензивни ще бъдат вашите оргазми.

Трета част - Точката на предаването

Сега тя трепери от желание. Ускорете малко - но не го правете натъпкващо бързо  - и това ще я закара до ръба. Тя може да изпищи, тя може да извика вашето име (за щастие!) или тя може просто да изхленчи нещо - но вие ще знаете, че вие й даставихте оргазъм. Но продължавайте! Продължавайте да се движите навътре - навън, по-бързо сега, тя ще получи оргазъм отново - по- бързо сега, с никакво дразнене. Вие можете да се ускорите дори повече ако вие искате (и може) - но не прибягвайте до яко "блъскане".
Тя може да има още няколко оргазми... или само още един. От два до пет е нормата, и това може да е бил първия, който тя е имала от много време! Ако сте издържали на първия й оргазъм - това е страхотно... но дори ако ви идва сега, това ще бъде един от най-дълбоките и невероятни оргазми, които вие лично някога сте имали.
Рафинирайте вашата техника : опитвайте да се въздържате по-дълго и по-дълго. Това ще обогати половото преживяване за двамата, ти, и вашият партньор.

Бележка по част 2 :

Ако вие двамата сте
 приключенци - и наистина желаете да се измъчвате, чакайте до моментът на оргазъм и спрете - мъртви. Оттеглете се, и легнете до нея... после продължете това по-късно или следващият ден. Очакването ще стигне максимум, и така следващият път вие двамата ще бъдете готови и с най-малкото дразнене!

С уважение : Woman Soul Assassin

П.П. : Дамииии.......потекохте лиииии  

Аз се сещам за един много по-кратък начин. Не си спомням от къде съм го чул, но действа! След секса ставаш и го бършеш в пердето на майка й. Няма да има такъв рев...

Неактивен KpaTyHkA

 • FREAK
 • зарибен/а
 • ****
 • Публикации: 1684
 • Пол: Жена
 • Firebird/Phoenix
  • Профил
  • http://www.myspace.com/kpatyhka
Звучи интересно.. има голяма доза истина, обаче частта със гърдите и зърната мен лично никога не ме е впечатлявала кой знае колко - просто не са ми сред ерогенните зони предполагам...

А иначе хаха съм съгласна с Дада...
« Последна редакция: 2007-04-07, 12:34 от KpaTyHkA »
Ще се превърна в пепел и от пепел ще се възродя...

Неактивен Kallan

 • Konoha
 • FREAK
 • зарибен/а
 • ****
 • Публикации: 930
 • Пол: Жена
 • Clare
  • Профил
Ммм nice съгласна съм с тези .. да ги наречем техники  ,но един мъж трябва да знае ,че ако това продължи тръвде дълго желанието просто си отива  от личен опит го казвам ..
Само в тишината има слово,
Само в мрака - светлина,
Само в смъртта-живот!


Sad but True..

Неактивен SkASk8CkbpT

 • зарибен/а
 • зарибен/а
 • ****
 • Публикации: 113
  • Профил
Хаххаха секса тряа да се прай с тефтерче, мн сложна работа.
Ska-Jazz-Funk all the way!

Неактивен KpaTyHkA

 • FREAK
 • зарибен/а
 • ****
 • Публикации: 1684
 • Пол: Жена
 • Firebird/Phoenix
  • Профил
  • http://www.myspace.com/kpatyhka
Цитат на: SkASk8CkbpT
Хаххаха секса тряа да се прай с тефтерче, мн сложна работа.

Ми.. не ... по-добре на изуст да се знаят нещата

Не знам за теб ама има някои младежи, които или са пълни некадърници или хич не им пука как се чувства момичето , с което са - те нали си "блъскат" що на нея да й е кеф също?!?
Ако има хорица без опит с мераци да накарат женското съсловие да се чувства добре с тях и да среща желание за повторен акт не е лошо да се съобразяват със съвети като горепосочените
Ще се превърна в пепел и от пепел ще се възродя...

Неактивен DaReDeViL

 • зарибен/а
 • зарибен/а
 • ****
 • Публикации: 342
  • Профил
ъъъ..... то направо да ми изнесат лекция в коя секунда кво тряа да направя ебаси..  

ако някой луд тръгне да ги учи тия неща... ми успех му пожелавам.. ама тва не става с разни наизустени съвети и т.н. става с опит   А и всяко момиче/жена си е строго индивидуална... на една може да й харесва едно, на друга - съвсем друго

Неактивен KpaTyHkA

 • FREAK
 • зарибен/а
 • ****
 • Публикации: 1684
 • Пол: Жена
 • Firebird/Phoenix
  • Профил
  • http://www.myspace.com/kpatyhka
хахах те не са написани, за да се учат - аз се шегувах по-горе... просто неща, които ако ти дойдат на ум в подходящия момент могат да ти послужат доста добре  Иначе си прав,че е до опита и, че всяка жена си е строго индивидуална  Всеки с вкусовете си...
« Последна редакция: 2007-04-12, 10:58 от KpaTyHkA »
Ще се превърна в пепел и от пепел ще се възродя...

Неактивен Wizard

 • зарибен/а
 • зарибен/а
 • ****
 • Публикации: 115
  • Профил
  • http://vampirefreaks.com/FrozWulf
А най полудяват като на средата на нещата станеш и си тръгнеш  
... а на седмия ден Бог създаде и цацата...

Неактивен *cinderella*

 • зарибен/а
 • зарибен/а
 • ****
 • Публикации: 455
 • Пол: Жена
 • ...hopeless romantic...
  • Профил
  • http://www.last.fm/user/Alice_89
Сега си представям как като в рекламата мъжете с това разпечатано правят секс и прелистват страниците  
...Докато те открия...
 

Неактивен DaReDeViL

 • зарибен/а
 • зарибен/а
 • ****
 • Публикации: 342
  • Профил
Цитат на: Wizard
А най полудяват като на средата на нещата станеш и си тръгнеш  
WORDDD!  

Неактивен ????

 • потребител/ка
 • *
 • Публикации: 12
 • Пол: Жена
  • Профил
По тази тема мога само да кажа, че не одобрявам такива "туториали". Както Карлос Менсиа беше казал в едно лайв изпълнение:

"На вас, жените, ви е лесно - направиш ли една свирка, браво - вече си завършила. Вече можеш да правиш страхотни свирки на който и да е. Но на нас мъжете ни е трудно. Тъкмо успяваме да доставим оргазъм на партньорката.. И се оказва, че можем да доставяме оргазъм само на нея."
Make a man a fire, and he'll be warm for a day.
Set a man on fire, and he'll be warm for the rest of his life.

Неактивен Dystopia

 • потребител/ка
 • *
 • Публикации: 11
 • Пол: Жена
  • Профил
Вие луди ли сте???Ако моето гадже почне да прави такива неща с мен,аз ще си тръгна преди него :( Не понасям това и не само че няма да ме докара до оргазъм ами май е най-лесния начин да ми писне от него!

Неактивен Blondelle

 • потребител/ка
 • *
 • Публикации: 55
 • Пол: Жена
  • Профил
  • http://myspace.com/gadprokleta
Аз наскоро ходих на сексолог. Ей така, щот ми беше интересно. Всъщност, по работа, ама това е друга тема. И според него всяка жена си има различна слабост и ако не се отпусне на макс и не й уцелиш слабото място, може много да й е готино и да крещи, но да не свърши. Аз това си го знам и от личен опит, де, ама друго си е като ти го каже специалист.  :)  Тия неща не стават така - пипни тук, после там, по програма. На принципа проба-грешка + питане се получава просто, защото всяка жена я възбуждат различни неща.
Сто души атакуват вакуума, сто идиота си подават ръка, сто миража потъват в бездната, а някакъв тип си мели кайма.

Неактивен dead_muffin

 • потребител/ка
 • *
 • Публикации: 46
 • Пол: Жена
  • Профил
Мда наистина всяка жена се възбужда по различен начин но няма да си крива душата и ще призная че някои от написаните неща доста ми допаднаха.За съжеление повечето мъже (или поне тея дето аз съм била с тях, може да попадам и на идиоти)  не се интересуват да ли жената е изпитала нещо от цялата работа. Или може би си мислят че и на нея и е било хубаво. Истината е че ни трябва малко повече внимание за да изпитаме оргазм!
Да не говорим и за тия дето от *бане са станали толко широки, че ги оправят само к**ове на коне, бикове и т.н. чифтокопитни. Дори е по- добре да си представим, че не съществуват 
А ако прочета нещо такова пак или пък го чуя от някаде сигурно ще стана мъжомразка!!!!Абе кво значи това "от ебане са станали толкова широки"?!Ами и ние сме хора като ни се ебе се ебем!!!Както на мъжа му се иска така и на жената!Всички сме еднакви да му се невиди!Дай сега да спрем да правим секс щтото на следвашия може да му е малак и ние да се чудим влезе ли не влезе ли.Ами като е малак няма да го усетиш ако ще и да не си се ебала 2 години!!!!Не сме ние виновни че някой си изкарват така комплексите!И не говоря спеяцялно за тебе нищо лично просто ми е омръзнало да го слушам това!!!Аз се еба като за световно и никога не съм чула някои да ми казва че съм прекалено широка!!!И по дяволите усещтам го и без да е 30 cm!!!
We're all pretty bizarre...Some of us are just better at hiding it!!!

Неактивен Don Dada

 • глобален модератор
 • зарибен/а
 • ****
 • Публикации: 4483
 • Пол: Мъж
 • the shaman
  • Профил
Споко бе, джанъм, т'ва съм го писал преди 5 години ;) Сега..."като за световно" не знам какво точно трябва да означава, нооо...познавам такива в това отношение, че...по-добре да не ги познавах  :P Може в някои случаи и до физиология да е, не знам.
Caralho Voador

Неактивен dead_muffin

 • потребител/ка
 • *
 • Публикации: 46
 • Пол: Жена
  • Профил
Ами аз съм си такава избухлива  :P Като за светвно означава през ден два за мене  ;D ;D ;D  Кво да кажа..ОБИЧАМ СЕКСА!!!!Иначе така съм по съгласна...физиология може да ама не всяка жена дето обича секса да е изкарвате "широка" !!!!Това ме засегна лично за това избухнах така :P
We're all pretty bizarre...Some of us are just better at hiding it!!!

Неактивен Don Dada

 • глобален модератор
 • зарибен/а
 • ****
 • Публикации: 4483
 • Пол: Мъж
 • the shaman
  • Профил
Въобще не съм имал предвид това  ;)
Caralho Voador

Неактивен Twis7

 • потребител/ка
 • *
 • Публикации: 15
  • Профил
Виаграта също е опция, макар и доста рискована. ;)

Неактивен murrr

 • потребител/ка
 • *
 • Публикации: 13
  • Профил
Ммм nice съгласна съм с тези .. да ги наречем техники  ,но един мъж трябва да знае ,че ако това продължи тръвде дълго желанието просто си отива  от личен опит го казвам ..


+1  :)
You said I'm always happy,
and that I'm good at what I do,
but what you'll never realize is
I'm a damn good actress too.

sas

 • Гост
Виаграта също е опция, макар и доста рискована. ;)

Twis7 : Рискована е само ако се похвалиш , че си готов .... , а после пак нищо ! Защото тя влияе на мъжа , а не на психиката на партньорката ти. И в този ред на мисли към dead_muffin :  размера има значение само за мимолетните контакти. Мъжете обичат с " очи " , жените със " сърце " .
За това мъдрите хора преди нас са казали : Жената има голямо сърце , и в него има място поне за още един.

Frezent

 • Гост
        

Споделена история от Секс и интимност

Кои са най-приятните начини една жена да свърши?
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 15469 пъти
Искам да натрупам малко познания. Та въпросите ми са:
Кой са най-приятните начини една жена да свърши?
Кой са най-приятните точки където убичат да бъдат докосвани?
И още един въпрос: Как да разбера кога жената свършва?
 
<< Предишна    Случайна    Следваща >>
 
 
Твоят коментар беше добавен успешно! След одобряване от редактор ще бъде публикуван на сайта.
 
Абонаментът за коментари на тази страница беше активиран успешно!

ВАЖНО!
За да можеш безпроблемно да получаваш всички нови коментари, добави story@spodeli.net в контактите на своята пощенска кутия. В противен случай е възможно имейлите за известяване да попаднат в папка спам!
Коментари
   
Добави Коментар!
[RSS Feed] Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
     Email:
     Въведи кода от картинката в ляво! (anty bot)
        
Въведи код    
     
     ... ... ...    

преди: 2 години, 11 месеца
hash: a0fe9336be
   
полезен:    
1 2 3 4 5
        (13 гласа)

1.   Къде обичаме да ни докосват? Навсякъде. По цялото тяло. Няма място, където да не обичаме да ни галят и целуват, и то по много.
 
     ...    
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 4a17fe1340
   
полезен:    
1 2 3 4 5
        (11 гласа)

2.   Когато една жена обича по лудост партньора си всяко докосване може да бъде оргазъм. Жените обичат цялостното внимание, гушкане дори и без секс, ласки, нежност, обичат по коремчето, по шията, по гърдите, по ръцете... няма значение къде, важно да бъде правено сякаш партньорката е уникална, да се отнасяш с нея като богиня...

Как да разбереш дали една жена свършва няма, защото често жените симулират и трябва да си майстор за да хванеш това. Но ако говоря за себе си... точно по време на оргазъм задържам дъха си продължително време (т.е. не викам), затварям очи... става инстинктивно защото зениците ми отиват от самосебе си нагоре. За нищо няма универсална рецепта. Жените сме сложни същества!
 
     ...    
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 7a6fc6241c
   
полезен:    
1 2 3 4 5
        (10 гласа)

3.   Клиторът винаги е бил силно ерогенна зона. Ако го галите с пръст и масажирате, после с език го дразните и леко го засмуквате, и в същото време сте с пръсти /2 или -3/ вътре в жената, или с вибратор в нея, няма начин тази продължителна игра да не я доведе до оргазъм. Друга силно ерогенна зона при някои жени са зърната на гърдите, но пак трябва да се стимулират заедно с други органи, не само тях. Ануса при много жени също е ерогенна зона. Жената обича и ласките по други места-дупето, вътрешната страна на бедрата, опитайте , за всяка жена е различно.
 
     ...    горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 264dc023e3
   
полезен:    
1 2 3 4 5
        (34 гласа)

4.   Има много начини да докараш една жена до оргазъм, но по важното е той да е пълноценен, непрекъснат и зщо не, да е повече от един! Аз съм се научил на едно и не се постига трудно. Първо си поставям за цел винаги да не свършвам преди нея. Не че не бих повторил, но това е най важното.

Да се научиш да правиш секс, свършвайки само веднъж, но след като си я докарал до нялколко хубави оргазма. Това е лесно. Не приемай секса като задължение или бройка- голяма грешка. Хубавият секс означава да дадеш от себе си за да получиш и ти. Наблюдавай жените кога и как им е най хубаво и действай с интелект! Не с количество.

Технически има един много интересен начин да я подлудиш. Това е в началото на любовната игра. Целувай я, гали я навсякъде и бъди нежен. Внезапно промени играта и я вържи например. Бъди пак нежен като е вързана. Жените си мечтаят за това, въпреки че никога няма да ти го споделят или позволят току тъй. После си поиграй с език върху клитора и, като едновременно с това проникваш с едно, после и с две пръстчета в нея и леко масажираш предната част на влагалището и, точно там където усещаш леко набъбване. Това е и нервния сплит от възли наричан Г точка. Намира се на две трети, приблизително от предната част от входа на влагалището. Ще го научиш като я наблюдаваш. Едновременното масажиране с език върху клитора и с пръсти на Г- точката ще я накраш да подлудее. Не и позволявай да свършва така а когато усетиш че не издържа и го вкарай целия. Не се бави. Друг път и позволи да свърши и после я чукай. Така ще я научиш да свършва на всеки три минути и ще получава многобройни оргазама. Винаги води в играта на секс дори и инициативата да е нейна и да си отдолу. Ако съомееш това, съвсем скоро приятелю, ще те потърсят и нейните прителки. Жените си споделят всичко!!! Успех!

Неактивен erdbeermund

 • шашма
 • FREAK
 • зарибен/а
 • ****
 • Публикации: 1015
 • Пол: Жена
  • Профил
Абе т'ва с размера... Си е така :D Който казва, че размерът няма значение - или му е малък, или на мъжа й му е малък :D :D :D Има разни конспирации, че нямало рецептори не-нам-си-къде, та размерът играел визуална роля... Ама не е вярно, от първо лице съм се уверила. 16 на 3 vs 20 на 4-5. Открийте 10-те разлики... Не, че кат' му е малък, няма своите предимства, или пък няма да ти е хубаво, ама дружко си е да ти е по-по-най мъжото, хухуху. Пък и имам наблюдения, че чисто психологически им се отразява на мъжете.
Относно женските размери - от еб*не ни мож' са разшири. Шибайте се на воля, няма да ви провиснат съкровищата. Само раждането оказва влияние. То тая кървава баня няма как... Но го има добрият чичко Кегел и неговите магически упражнения. За 1-2 месеца се оправя уж положението, разпитвала съм разни раждали дружки. Само ме притеснява това, че и да няма ефект, съпругът ти едва ли ще ти каже :D Така че ако има някой по-вещ, който да е бил с една и съща жена преди и след раждане - да сподели, че много ме вълнува този въпрос.
Пък по темата... Ако не можеш да отпуснеш една жена, дори и да практикуваш древни азиатски изкуства, усъвършенствани с хилядолетия в тази област, нямаш шанс. В масовия случай при мимолетни афери няма как да стане. Трябва да си наистина близък (или да си й наистина близък) с партньорката си, че да се получи ''магията'' /Леля Зелка - целомъдрената моралистка- познавате ли я...? :D/ Ама ако някой е решил да се клати просто ей така, едва ли ще го интересува, дали отсрещната страна получава полагащото й се ;) За което, естествено, си е виновна отсрещната страна :D
Dancing with the devil in the pale moonlight...

Неактивен tech_noir

 • администратор
 • зарибен/а
 • *******
 • Публикации: 7020
 • Пол: Мъж
 • интернет лумпен
  • Профил
Всъщност и по-широкото си има предимства и почитатели. Най-малкото щото секса е по-дълъг и спокоен, освен въпроса на вкус.

Поправя се, особено с упражнения, но не на 100%. За сметка на това ако и дойде на ум (рядко, но има и такива съкровища) най-накрая да си ползва вътрешните мускули при секс, им хваща цаката по-лесно и бързо. Умението да правите секс гушнати, без външно движение си е по-ценна и от дълбоката свирка, ама... никой няма да тръгне да ги коментира тия работи с жена на която държи.
« Последна редакция: 2012-05-21, 14:13 от tech_noir »