о не....това което прочетох от написаното тук..... направо ми ПАДНАХТЕ ВСИЧКИ в очите....направо сте отвратителни...
сега май едно от нещата които не смеех да извърша, ще го направя с удоволствие..... да ви избия всичките
Що бе, желанията са си човещинка. Не вредят на никого, докато са си само желания каквито и да са. А като ги споделиш поолеква (ако са натрапчиви) и поразреждаш напрежението дето все те кара да ги осъществиш.
Някак си по-безопасно е от "колко човека пребих днес" или "на тая к'ъв тупаник и отпрах в мутрата, копелеее!"
Напоследък ползвам Skype повечко (работа). От известно време се чудех как така са се цивилизовали лепкавите досади от ICQ. Е, не са - сменили са протокола и са още по-зле. Както и да е, лепна ми се някаква с изключително напористи сексуални и любовни предложения (иначе от малко градче, мъжа и е биел, никога не е работила, а като и гледам правописа едва ли има и трети клас, иначе на 20 и няколко).
Та... съвсем междувременно, преди да се хвърли няколкодневна обсада ме попита дали съм си инжектирал парафин или слагал сачми в пениса щото много я боляло от такива в дупето . Т.е. ако съм, щала да прояви разбиране - някои мъже се кефели на кръв и писъци от болка, ама нямало да и е толкова приятно.
(за незапознатите - това са обикновено цигански и турски, обикновено затворнически номера - боли гадно, хигиена при операцията нулева, доста остава тимпотентни или се налага да им ги ампутират после заради инфекциите ама си носят рисковетя - важното е да разпорят путката (буквално))