1 Липсата на такт и толерантност.Няма лошо може си неземния красавец,може да имаш акъл за трима ама ако незнаеш как да употребиш гореспоменатите за кфо са ти?!Изкарват ме от равновесие коментари от сорта: "виж тая къф луфт има","виж на тоя гЗ с кеф бих и го бутнал" и тн и тн примери прекалено мноу
2 Едни такиа прилепнали разръфани дънки завтъкнати в некФи ботушки,каскетче и някфа прилепнала ластична блузк.Охх това като го видя извиква в мен мераци да прегърна кенефа и дълго и напоително да викаме боата.
3 Ужасно ме нервят плоските начини за запознанство.Особено като отида някъде и някой ми изръси нещо от тия клишираните от филмите....Е там може и да минават ама мен ми иде да му забия зверски шамар
4 Неподдържаността или прекалената поддържаност.Мразя прекалено разплуто тяло.Обаче като видя някои с маникюр,педикюр,мусколи подобни на някъф култорист и бягам като дявол от тамян.Незнам защо меко казано ненавиждам много мусколести мъже.Това за мен е грозно,отвратително и ........
5 Интереси изчерпващи се с : футбол,тунинг,компютри.
6 Превзетото държание.Взех на тати колата,на бати ланеца,малко парички назаем от мама и станах невероятно привлекателен.Да в огледалото може и да виждаш нещо привлекателно ама аз виждам нещо,което трайно ще ме държи на безбожно разстояние от тебе.
7 Глупавите предразсъдъци и афиширането им.Изкарват ме от равновесие пичове,които са си навили на пръста нещо и като магаре на мост.Давам пример руса съм(за жалост естествено :blah: ) и значи аз по презумция съм безумно тъпа и интересите ми се изчерпват с някоя нова чалгиика, довечера с кой да се хоризонтирам,откъде да си купя дрешки и гримчета.И като се опитам примерно да обясня,че е е така ефект липсва.Или друг пример с къса коса съм.Много обичах да ходя на бодли и директно - щом си с къса коса начи си лезбийка(ихааа колко ум има в това )(
8 Любима и единствена тема,събуждаща интерес СЕКС.Ми и аз мноу го обичам и аз говоря за него ама понякога се случва да искам и нещо друго да си кажем.Май сме хора и някой имаме мерак и нужда да комуникираме.
9 Излизаме ние за първи,втори път и започва да ми обяснява с бившата му къде какво кога.Още повече ако реши,че трбва да ме поставя в общо приетия стереотип за красавица(прекалено мноу се различава от мойте виждания)
Аммм мързиме да ги доизкусоорявам.Тези дни,ако не ме мързи ще ги едитна и за жените,че там имам поиче какво да кажа