Ауу, предвид факта, че аз точно се хиля нон-стоп (много е гадно да знаете, чувствам се като олигофрен ), ще ми е мноооогооо трудно само девет, ама айде, нали е щастливо число
1. Слънцето - хубав ден ще е
2. Дъжда - хубав ден ще е, ще се спи! Или ако не, то поне ще виждаш небето в локвите
3. Бирата - хубав ден ще е, щом има бира...
4. Родата - няма да е хубав ден, но пък те тая сбирщина или те разревава или те побърква от смях
5. Училището - е как да не ви стане смешно като видиш най-строгия даскал, след като си се изтърсвал яко пред него и той се е чудил къде да се скрие за да ти се изхили както подобава
6. Приятелите - по-скоро аз тях разсмивам и после като ги видя, че се смеят и ми става още по-смешно
7. Някой мноооогоо тъп виц, стига да го разказва Борката
8. Хората по улиците - знам че е странно, но виждали ли сте колко смешни хора има около вас?! Някоя бабичка с метър изкуствена коса, проядена от молци...
9. За да си изчерпам фермана с 9 - тото... на ВСИЧКО - мога да се смея даже на погребение (знам че звучи тъпо, ама като не е на близък... пък и дядо ми като почина се смях много, няма да го върна като ревна както всички. НЕ ме мразете!!! или ме мразете... не ми пука много )