Прави ми впечатлени тия дни гледам една групичка хорица на работа.... IT-та (преди да стане популярно както мястото с големи заплати беше доста geek), млади хора, в случая назначени след курс бивши сервитьори, техници и т.н. всичките от малки населени места, иначе работим лъскава сграда сред едни други лъскави сгради. Държат се в София точно както гатарбайтери...

То гледам някак да не проявявам по-специално отношение, ама за 3-4 години в един град да научиш в къщи, работа, пътя между тях, гарата, НДК и толкова си е тъпо. Всичко се прави с уговорки, чакане и групово - обяд, разходка до близкия магазин, обяд, пушене за пушачите. Чудесно ама както гледам колко общо имат помежду си май е по-скоро от страх да не се загубят в района.
Сега ме гледат странно че се разсейвам да ходя на обяд с тях. Опитах да обясня че не ми е много ОК от всичките места за хранене наоколо да се завирам ТОЧНО в единственото с тежката миризма на кабапчета и повторението на Шоуто на Слави със звук. Не съм сигурен как да обясня какво имам против.