Автор Тема: Salvia Divinorum  (Прочетена 41086 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.    

Неактивен ionicle

 • зарибен/а
 • зарибен/а
 • ****
 • Публикации: 174
  • Профил
Salvia Divinorum
« -: 2008-06-05, 21:58 »
Salvia Divinorum – особено рядко растение, виреещо в труднодостъпни местности в района Оаксака в планините на Мексико. Салвията отдавна се използва от индианците от племето мастеки за ритуални и лечебни цели, както и за предсказания – буквалният превод на името й е “Чаят на пророците”. Все повече и повече хора напоследък опитват Салвия и тя става популярна. Но е нужно винаги да помните, че Salvia divinorum е силно халюциногенно растение. Тя е уникална. Не е легална “киселина” или “легален коноп”. Не е заместител на каквито и да било наркотични вещества. И е крайно необходимо да знаете за ефектите й, възможните опасности и да можете да се подсигурите преди употребата й.

НЕ употребявайте Салвия, докато не прочетете това указание. Няма значение какво сте употребявали досега – Салвията е уникална.

Салвията не е възбуждащо, седативно (успокояващо) и наркотично средство или транквилант. Както и много други ентеогени, тя предизвиква видения, но се отличава от другите ентеогени. Никой не знае досега как работи салвиноринът върху мозъка, но е известно с точност, че не е по никой от начините, по които действат другите психоактивни вещества.

Салвията може да предложи много – удивителни психоактивни ефекти, повишение на чувствителността на тялото, магически пътешествия, вълшебство, “пътешествие във времето”, философска интуиция, а дори и изцеление и предсказание, но с нея шега не бива. Ако я употребите глупаво, тя може да ви го върне много грубо.

Ефектите от Салвията много се различават от ефектите от алкохола, но подобно на алкохола, Салвията влошава координацията.

ДА НЕ ВИ И ХРУМВА ДА СЯДАТЕ ЗАД ВОЛАНА, АКО СТЕ ПОД ВЪЗДЕЙСТВИЕТО НА САЛВИЯ – ТОВА Е СМЪРТОНОСНО!

САЛВИЯТА не е наркотик за партита и дискотеки!

Важно е да разберете това. Салвията не предизвиква “веселие”, както правят например алкохолът и марихуаната. Ако се пробвате да организирате парти, използвайки Салвия, най-вероятно от това няма да излезе нищо хубаво. Салвията причинява изменение на възприятията, което може да бъде използвано за пророчество. При правилен разтвор/екстракт може да предизвика видения. Това е свещенно растение с многовековна история. Салвията е позлезна при дълбока медитация. Най-добре е да я употребявате в тиха, полутъмна стая, или сам (ако никой не присъства за наблюдение, прочетете съответната информация по-долу), или с един-двама добри приятели за взаимно наблюдение; на тихо или (понекога) със спокойна, приятна музика. Най-доброто време за употребата на Салвия – нощем около огъня.

= ФАКТИ =
При Салвията няма смъртоносна свръхдоза
Салвията не предизвиква зависимост
Салвията е легална
Ефектите й са кратковременни, така че бързо ще се върнете в нормалното си сътояние


= ЛЕГАЛЕН СТАТУС В НАСТОЯЩИЯ МОМЕНТ =
Salvia divinorum и активното й вещество салвинорин-А са легални в САЩ, Европа и много други страни. Тя не е включена в “Списъка на наркотичните средства (наркотични вещества и лекарствени средства, в това число синтетични и природни)» от 1 август 1995 г., както и в «Списъка на силнодействащите и отровни вещества» от 1 февруари 2000 г., действащ и досега на територията на Руската Федерация.
Австралия, Финландия и Дания са единствените страни, където Salvia divinorum и салвинорин-А са нелегални.
На територията на САЩ и Европа Salvia divinorum си остава напълно легална и не съществува каквото и да е ограничение за отглеждането, покупката, продажбата или употребата на растението или екстракти, извлечени от него.

= ХИМИЯ =
Активните действащи вещества на Салвията са Салвинорин-А и Салвинорин-В. Главното действащо вещество, съдържащо се в листата, е Салвинорин-А, най-силният от всички известни растителни халюциногени, числи се към класата на дитерпените (Мастноразтворими витамини, производни на фитол и ретинол). Превъзхожда 10 пъти псилоцибина по сила и по психометрическа активност се приближава към LSD.

Salvinorin-A Salvinorin-B

Салвинорин е отговорен за всичките психоактивни ефекти на Салвията. Не е свързан химически с други психоактивни вещества. За разлика от повечето други халюциногенни вечества, той не е алкалоид. И макар че не предизиква привикване, чистият салвинорин притежава много силно действие. Доза от по-малко от няколкостотин микрограма оказва ефект, а доза от над 1 мг са твърде силни за повечето хора. Поради необичайно силното му въздействие салвиноринът не бива да се използва, без да е точно определена дозата. За щастие листата на Салвията са стотици пъти по-слаби от чистия салвинорин (Daniel Siebert, който се занимава с популяризацията на Салвията в качеството й на ентеоген, е доказал съдържание на салвинорин-А в листата до 0,44% (средно 0,15% - 0,2%)), затова листата на Салвията може да се използват много по-безопасно от чистия салвинорин.

= НАЧИНИ НА УПОТРЕБА =
Салвията никога не се употребява венозно (на инжекции). Съществуват много различни начини за употребата на Салвия, някои от които са описани тук.

= Традиционни методи на Мастеки =
Двата традиционни метода за употребата на Salvia divinorum са общо взето неефективни, тъй като изискват много повече листа от другите методи. Но са напълно надеждни. Традиционно листата се употребяват в полутъмно помещение, както в процеса на лечителски или религиозен ритуал.
Единият от традиционните методи представлява напитка, приготвена от вода и смляни листа, за което са нужни много листа, а и вкусът на тази “отвара” е много неприятен, така че този метод много рядко се използва от не-членове на племето. Салвиноринът се усвоява и абсорбира много трудно от стомаха, затова са н ужни много листа, за да стане напитката ефективна. Но за сметка на това ефектите при този метод са особено продължителни.
Другият традиционен метод е дъвченето на голямо количество свежи листа в разстояние на половин час. Въпреки че сдъвканите листа се гълтат, ефектът се дължи основно на абсорбирането на салвинорина от лигавицата на устата.


малко отзвуци от хора пробвали нейно височество Salvia....

"Ужасно се отнесох не помня въобще "ТРИПА" немога дори да го нареча трип то е нещо повече от трип то е друг живот... помня само плавния преход на завръщането който е ужасно болезнен ... винаги боли много... когато почнеш да разбираш че си човек... че си в този живот... защото поне аз когато пуша (а нямам мн опит) този живот тука
всичките ми спомени личноста ми изведнъж изчезват, сеедно никога не са съществували и аз почвам да живея съвсем друг живот... обикновенно на на нещо абстрактно... последния път и аз незнам какво точно бях но нещо като електрически ток със някви орнаменти абе немога да го обясня бях нещо ужасно абстрактно и живеех в някакъв ужасно абстрактен свят в който вършех някакви неща... без разум просто, аз бях същество... което има чувства и върши нещо защото то просто трябва да се върши... без да пита защо... и как... икогато настъпи този преход
беше ужасно страшно... щях да превъртя... изпаднах в едно междинно състояние в което бях полу-човек полу-ток и тогава ситерката ме психира мн защото тя се опитваше да ме усмири... а аз неможех да я позная аз дори незнаех що за същество е тя и щях да откача .... не наистина това плавно връщане със цялото сещане за този живот тука е сеедно да те извадят от някаква матрица ... сеедно както сега си живея да се събудя плавно в няква стая и да разбера че целия ми този живот е бил трип от салвиа... и да си спомня един цял друг такъв... мн ме плаши... но искам искам да пробвам пак , въпреки че ме е страх... аххх"


"Първата ми среща със Салвия дивинорум... Взех 1 g листа и половината ги сложих леко стрити в бонг, направен от 1/2 л бутилка и ал. фолио. Запуших и срещата беше направо мигновена, чак не се усетих, инстиктивно усетих, че тези листа ще са ми недостатъчни, бръкнах в огнището на лулата с пръст и извадих огънчето - нямаше неизгоряло - станах да си добавя още листа от пакетчето, изпуших още малко, но Салвия си отиде, усетих как си тръгна. Това продължи сякаш миг и сякаш видях размазаното движение на минутната стрелка - бяха изминали десет минути!! След 45 минути всичко бе почти отминало, въпреки, че чувствата, които ми донесе, остават. И ми харесаха. Всъщност имах трип: Всичко тръгна почти от лулата - тя оживя, усетих, как замалко не и хареса, че е от шише, Женски глас от лявото ми рамо ме повика, чувах гласовете на много други през едно отворче отляво над главата ми, което същевременно беше като малко слънчево затъмнение и всъщност беше кръглото огнище на лулата. Жената, и сякаш другите хора й помагаха, ме викаше и аз се дръпнах заусуквайки се към гласа й, бях щастлив, че мога да отида там, ако поискам (Същевременно нещо тъмно се дръпна в мен, беше като някакъв страх, сигурно егото). Но засега останах на тази страна... Останалите 35 мин. бяха като приятен диалог, с някой стар приятел. Говорехме си за живота и смъртта. Беше като някакъв вид сцени, опитвах се да прозра нещо, което вече знаех. А сега вали сняг! A за втората среща изпуших, каквото беше останало от грамчето и този път нещо не си паснахме. Отново изживях "опита за отвличане", само дето този път съсвсем не исках да ходя никъде - много по-силно го усетих. И тия листа притежават изкл. силна енергия - изгаряйки, дима се впива в мене и се опитва да ме отнесе... След като прочетох и последните постове, май скоро няма да имам желание за екстракт... Незнам, всичко трае сякаш секунди..""Вторият път беше 10х екстракт закупен от ентостан.ком. Този път бяхме трима и всеки направи по една дръпка (първо, а след този трип и по още една). След нея, усетих движението нагоре, нагоре, нагоре...и реших, че главата ми се цепи през устата и съм на Виенско колело, което се върти с ебаси скоростта...след това бях запратен на земята, където като бебнце на 1-2 годиники свил ръцете и краката се хилих като идеот, докато не се осъзнах и се самозапитах "какво за бога се случва?"
След половин час си направих втората доза...този път от БОНГ!
...ами хора след 3 секунди бях повален на земята и пространството се измести с 30 градуса надолу. Там имаше едно Холандско семейство - жена и три деца, облечени в стил доктор Куин. Жената ми каза, че всички мои приятели знаят, че те съществуват, но никой няма да ми си признае...след това имах ОБОНЯТЕЛНА ХАЛЮЦИНАЦИЯ...усетих мириза на прогнило дърво, на марихуана, на сандалово дърво...направо не можех да повярвам, че това е реално (по принцип съм психолог и искам винаги, всичко да ми в ясно, а тогава бях безпомощен и удивен от реалността на преживяването)...всички в стаята бяха изчезнаи, когато изведнъж се появиха, аз се уплаших от тях и избягах в кенефа - след това се почна ужасният момент в които си мислех, че никога няма да се оправя...деа...мразя го...и от гъби съм го имал..."


"след кракта медитациика въореки несигурността си хванах напълнената от приятеля Лула и сложих в устата. нагряхме с 2 запалки за да достигнем уж нужната температура за изпарението на савлиноринА и започнах да поглъщам.
Точно коагто погълнах целия дим от 1та Лула ме сграбчи адски силно идеята че всъщност аз не искам трипа и искам да си остана в ежедневния физически свят и че грам не искам да изпуша втората Лула която беше приготвена, дори не дръжах много че да не ме хване. исках да ми кажат че щом е една Лула и не съм държал мн няма да ме хване, ама точно тогава..бухфф. Страха от напускането на привичната за "нормалното" ми съзнание реалност надделя,исках вс да е нормално но не беше. НЕ знаех на какво се дължи тоталното омешване в усещането ми на света, бях забравил че всъщност съм изпушил салвия , повтярях какво става както става като от време на време се смеех супер истерично. Мисля че всичко това бяха защитни механизми на съзнанието ми да си сотане насигурно. както и да е, видения нямаше, по едно време всичо стана кто насън, повтяряше ми моя приятел :" спокойно , спокойно" , ама това ми звучеше като някой д ми каже " хайде започвай да летиш, лети!" докато ходя по улицата. Усещаше се невидима мембрана която ввсякаш цепеше поелто пред мен и мен самия и ме караше да се хиля истерично.
препоръката ми към всеки който ще пробва салвия за първи път е да осъзнае, че салвията е изключително мощен инструмент за духовно преживяване и търсене, но е адски силна, енергична, внезапна, и поне мойто съзнание не беше в състояние да я остави да надделее ис е мъчеше да се върне "на сигурно" . Запознайте се добре, съзнавайте каквко правите ясно, очаквайте най-неочаквани неща, и най вече, питайте себе си дали сте готови за такава стъпка"


"испуших 0.25 гр 5х на ръчно направен бонг, без дима да минава през водата, със постоянно горене със реотанова запалка, цялото количество го издърпах на една дръпка която успях да задържа 20 секунди след което всичко както обикновенно се разклати зверски мн, но този път както си се беше разклатило изведнъж пуф... и този свят чао... и въобще всичко чао, озовах се някъде където трудно се описва но там нямаше материя, нямаше аз, нямаше нищо всмисъл аз бях просто съществуване, без разум, без въпроси защо, без нищо. ужасно странно, но това не беше плашещия момент, плашещия момент беше когато почнах да се връщам... защото аз бях забравил какво е човек, въобще че съм пушил салвия въобще кой съм и че този живот тъка съществува, та дойде ми нещо като НЕО като го извадиха от матрицата замалко да превъртя като осъзнах че съм човек че съм живял 21 години тук, че има горе и долу ляво и дясно, че има и други хора и т.н. е бяха минали 8 мин. - цял един друг живот... но шока ми дойде множко, разбира се като си спомних че съм пушил салвия веднага се пооспокоих, и се взех в релси, но следващите 2 часа, бях в страхотни осъзнавания на доста неща, а следващите 2 дена... сякаш живота ми се промени завинаги..."


"искам да кажа на тия дето се надъхват и мн искат да си намерят салвия да намалят малко темпото и да се запитат дали са готови изобщо за този филм. предполагам повечето най мн да са пушили трева. взимал сам сякакви неща, най важното че повечето от тях не идват от българия а в бг нищо не е както трябва. ял сам губи мексикански, точки от франция, фети, кале, бяло, хеш, масе, пико и сигурно още за коет не се сещам. зимал сам тези неща безброй мн пати и винаги сам бил надъхан да пробвам какво ли не. и тъй се стигна до деня в които 1н приятел се върна от франция и изкара салвия. бях чувал само за салвията. накарах го да ми покаже как става но той беше категоричен че няма да повтори. тъй като за нищо на света не бих пропуснал да пробвам след сичкото чуто за салвията запалих 1на лула нагрях я и дръпнах колкото можех. държах държах 16 секунди и тръгнах да изкарам. едва 1//10 от дима излезе от остата ми....тове беше и последният спомен от реалността. изведнъж ги нямаше приятелите ми нямаше я и колата в която бяхме( пушихме в кола). мога да опиша преживяването с огромни подробности в които първо че нямам желание да си спомням в подробнос, второ никoй не би разбрал ако не го изпита лично (на никoй не го препоръчвам) с две думи вече не бях в колата, нямаше ги приятелите ми. усмивката ми дойде до ушите без повод. но не обикновена буквално чувствах я до ушите толкова че мн ме болеше чувствах разтегнато тялото си очуте също бях на място мн странно някаква поляна две човечета се намираха пред мен и ми говореха неща, помя ми казваха не се притеснявай секи е минал по тоя път, ще си кажете яко човека яко хълц голям кеф, истината е че беше ужасно страшно и напрегнато, като се сетя само ме побиват тръпки, сичко е прекалено реално, изобщо не се сещаш че си пушил салвия, изобщо не се сещаш за нещото салвия, света в които те отпраща е реалния а реалния е нереалния, споменах за отворените ми очи които мн ме боляха чувствах си осмивката такава че ме болеше кожата имах чувството че съм ма разпънали по бузите ае не мога да го опиша отврат, изцяло не чувстваш тялото си, няма го виждаш само през очите си, обхвана ме силна(слабо казано) паника, не можех да мърдам исках да се обърна да избягам, всичко беше спокойно и в същото време страшно напрегнато и страшно. изведнъж света започна да се разпада, човечетата ми казаха че вече не мога да остана, че е време да си ходя, света почна да се разпада по мн странен и страшен начун и някак си почнах да виждам моиите приятели но бях още м/у двата свята, бях убеден че те са в нереалния а аз в реалния, изведнъж мн ме задърпа брадата надоло, сякаш ме теглеше към ръчната спирачка на колата, сякаш ми се разпъваше кожата на брадата надоло, болеше ме адкки мн сякаш бях заклешен м/у световете и не можех да си отида, коклото и да искам да ви го обасня не мога. бях толкова уплашен че съм почнал да скачам и да се опитам да се изляза от колата. опитахме 7 човека от тази салвия и никоои не повтори. говоря ви за хора които за зимали толкова мн колкото малко хора могат да издържат изобщо. 1ното момче ме кара да го изпратя до 2рия етаж до врата им (момчето е на 23 години) просто кокото и да е стабилен човек колкото голям и изрод да е малцина са тези които изпитали 1най пълния effect на салвията биха повторили. преди да пробвате да знаете че си заслужава само защото никога не сте и предполага ли че може да има такъв силен опият, повтарям филма обаче е прекалено страшен, напрегнат. няма да ви разправям виденията на другите за да не ви наплашвам. факт е само че салвия остана за още няколко дози и едва ли някои от нас 7мата ще ги пробва повторно когато и да е. мястото е без значение разберете и хората с които сте. защото ако издърпате 1на лула (желязна) и я задържите 20 sec. вие ще сте другаде с други. брат ми като се осъзна от неговия опит ме попита вие реалността ли сте или сънувам. прекалено hard"


пробвал ли е някой и има ли желание за такова пътешествие в непознатото?
« Последна редакция: 2008-06-05, 22:02 от ionicle »
A wordless thing a thingless word...
Lightborn malformation......

Неактивен NoFeaRInc

 • FREAK
 • зарибен/а
 • ****
 • Публикации: 1108
 • Пол: Мъж
 • ?????????? ??????
  • Профил
  • http://mario.youaremighty.com/
Отговор на: Salvia Divinorum
« Отговор #1 -: 2008-06-05, 22:07 »
Не съм го пробвал, но ми звучи доста яко. И, предполагам, трудно да се намери такъв треволяк.
Signature.

Неактивен ZAZO

 • глобален модератор
 • зарибен/а
 • ****
 • Публикации: 1242
 • Пол: Мъж
  • Профил
Отговор на: Salvia Divinorum
« Отговор #2 -: 2008-06-05, 23:55 »
Звучи по-скоро предизвикателно ???
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!

Неактивен Don Dada

 • глобален модератор
 • зарибен/а
 • ****
 • Публикации: 4483
 • Пол: Мъж
 • the shaman
  • Профил
Отговор на: Salvia Divinorum
« Отговор #3 -: 2008-06-07, 15:45 »
Кви са тия "мастеки" ве   :o, сигурно става дума за уакстеките или миштеките.

Индианците са сила в тая област ;)
Caralho Voador

Неактивен TheBloodthirstyBunny

 • зарибен/а
 • зарибен/а
 • ****
 • Публикации: 1182
 • Пол: Жена
 • In the middle of Nowhere
  • Профил
  • ???????
Отговор на: Salvia Divinorum
« Отговор #4 -: 2008-06-14, 23:40 »
Звучи наистина примамливо, но все пак малко бих си помислила преди да го изпуша това :) ... Все пак никога неможеш да знаеш през какви неща ще те прекара...
 Ако ме вкара в най- големите ми страхове сигурно няма да ми издържи сърцето...

Неактивен Don Dada

 • глобален модератор
 • зарибен/а
 • ****
 • Публикации: 4483
 • Пол: Мъж
 • the shaman
  • Профил
Отговор на: Salvia Divinorum
« Отговор #5 -: 2008-06-18, 23:11 »
Ето едно изображение на салвия, но не дивинорум, а някакъв европейски вид (ама и той би трябвало да има подобен ефект):май съм виждал подобни бурени някъде.
Caralho Voador

Неактивен TheBloodthirstyBunny

 • зарибен/а
 • зарибен/а
 • ****
 • Публикации: 1182
 • Пол: Жена
 • In the middle of Nowhere
  • Профил
  • ???????
Отговор на: Salvia Divinorum
« Отговор #6 -: 2008-06-19, 23:32 »
 :o Чакай бе, такива сигурно съм виждала стотици пъти... Точно като погледнах картинката, преди да прочета, че си виджал.... си помислих " Абе, тфа 100 % съм го виждала... "

Мисля, че го има по планините, че даже съм си брала от него....  ???

Неактивен Metalcho

 • глобален модератор
 • зарибен/а
 • ****
 • Публикации: 2015
 • Пол: Мъж
 • ??????? ?????????
  • Профил
  • Hyundai Coupe Club
Отговор на: Salvia Divinorum
« Отговор #7 -: 2008-06-22, 02:11 »
Тва го има в Централен Балкан.. В изобилие при това ;D Може да набера някой път като се прибирам :P

Неактивен ionicle

 • зарибен/а
 • зарибен/а
 • ****
 • Публикации: 174
  • Профил
Отговор на: Salvia Divinorum
« Отговор #8 -: 2008-06-23, 08:00 »
Ето едно изображение на салвия, но не дивинорум, а някакъв европейски вид (ама и той би трябвало да има подобен ефект):май съм виждал подобни бурени някъде.


всъщност няма, от цялото семейство на Salvia единствено Divinorum има такъв ефект и то защото е някакъв вид мутация на нормалната Salvia май...
A wordless thing a thingless word...
Lightborn malformation......

Неактивен Ariel

 • потребител/ка
 • *
 • Публикации: 16
  • Профил
Отговор на: Salvia Divinorum
« Отговор #9 -: 2008-09-10, 17:31 »
Братле, от къде мога да го намеря това :o искам да го пробвам, иэглежда вкусно ;D, бэикам се ... , но наистина и аэ съм виждала подобна тревичка по раэни места, като например около блока на един приятел :o

Неактивен Georgi Petkov

 • потребител/ка
 • *
 • Публикации: 82
 • Пол: Мъж
  • Профил
Отговор на: Salvia Divinorum
« Отговор #10 -: 2009-01-10, 01:46 »
Не съм го пробвал и няма и да го пробвам. НЕ употребявам никакви наркотични или халюциногенни вещества, но тези хвалби дето сте ги написали по горе съм ги чувал и друг път за други неща...всеки сам решава за себе си.
Това нещо още не е изучено достатъчно и реално не се знае дали е толкова безвредно както сте написали. Салвия е забранена в 13 щата в Америка.
« Последна редакция: 2014-10-22, 10:19 от tech_noir »

Неактивен awaiting

 • Baby Freak
 • *
 • Публикации: 1
  • Профил
Отговор на: Salvia Divinorum
« Отговор #11 -: 2009-01-15, 18:08 »
имам голямото желание да го опитам , доста интересно и предизвикателно ми звучи ...опитвал съм доста работи но за тази билка чувам за първи път ...има ли някаква възможност даси намеря от някаде

Неактивен TheBloodthirstyBunny

 • зарибен/а
 • зарибен/а
 • ****
 • Публикации: 1182
 • Пол: Жена
 • In the middle of Nowhere
  • Профил
  • ???????
Отговор на: Salvia Divinorum
« Отговор #12 -: 2009-01-24, 00:02 »
Цитат
Ефектите й са кратковременни, така че бързо ще се върнете в нормалното си сътояниеАбе моля ти се... при тея неща кратко няма... Времето тотално се размива...
 Не бих пробвала Салвия... шубе ме е :) Имам твъде ... твърде развинтена психика, въображение, доери начин на живот и тн ^^ Предпочитам да не си правя такива ГРАНДИОЗНИ експерименти повече ^^

 И наистина... " Бързо" не значи нищо след като те обгърне...

гофри

 • Гост
Re:Salvia Divinorum
« Отговор #13 -: 2010-04-08, 23:44 »
Е сега се напуших със салвия, и тя ме изяде!

Ivan g

 • Гост
Re:Salvia Divinorum
« Отговор #14 -: 2010-05-11, 18:02 »
Eii hora ..ot kude moga da si q kupq ?? v nashte apteki ili vobshte v BG ima li q ???

Ivan g

 • Гост
Re:Salvia Divinorum
« Отговор #15 -: 2010-05-11, 18:03 »
Еии хора ..тука в БГ има ли я ....и къде мога да е намеря ..някой ако знае ?? да каже :)

Неактивен xxx

 • FREAK
 • зарибен/а
 • ****
 • Публикации: 1313
  • Профил
Re:Salvia Divinorum
« Отговор #16 -: 2010-05-11, 18:40 »
м да ... в аптеките се продава свободно...
даже на килограм ;)

pax

 • Гост
Re:Salvia Divinorum
« Отговор #17 -: 2010-06-01, 21:57 »
Това което гледате на снимките е градински чай.
Тази салвия за която се споменава по-друга е от същия род,но вида й е друг.
Не съм опитвал подобно нещо,но винаги съм мечтал да изпитам подобен трип.За 8 години често приемане на марихуана съм получавал,не повече от десетина подобни трипа,но без тези внушителни халюцинации.
Ако някой знае от къде мога да се сдобия с живо растение,моля пишете ми.

genocide

 • Гост
Re:Salvia Divinorum
« Отговор #18 -: 2010-07-06, 10:45 »
Здравейте!
Пробвал съм го 5-6 пъти. Наистина нищо не може да се сравни с преживяването от Салвия Дивинорум. След трипа после няколко дни изпитвам спокойствие и чувствам хармония във всичко около мен. Взимал съм си от едни пичове, които внасят от Америка и съм много доволен. Първия път не ме хвана, защото го пуших погрешно.. те ми обясниха как става точно и от тогава всеки път ме хваща, дори от много малко. Като ми показаха как става с един грам трипваме около 5 човека. Горещо ви препоръчвам и-мейла им: elwrait@gmail.com
Ако някой друг си е поръчвал от тях, моля да сподели преживяванията си?

:)))))))

 • Гост
Re: Salvia Divinorum
« Отговор #19 -: 2010-11-13, 03:18 »
Не съм го пробвал, но ми звучи доста яко. И, предполагам, трудно да се намери такъв треволяк.


Ей хора не си мислете че като звучи предизвикателно и е толкова елементарно ... НАПРОТИВ аз пуших без дори да знам какво точно трябва да ми стане ... филма наистина е адски страшен и е адски реално .. всичко става супер бавно и направо е ужасяващо когато душата ти излиза и се връща в тялото(защото с това го сравняват учените) те бие един адския ток през 2-3 секунди .. незнам вие от каде и какво сте пушили но 1 приятел я поръча от Холандия екстракт 40% трябваше от 1 Бонг двама човека да направим по 1-2 дръпки (салвиата е доста ситна и сложихме станиолче ) дааааа ама станиола се скъса и го праснах всичкото .. от там нататък започва филма 5 минути нечовешкия филм беше СУПЕР СТРАШНО ама незнаех кво треа да ми стане и мн се изненадах.. след трипа 2-3 дена неможеш да повярваш че съществува толкова силно нещо само че аз пак бих пробвал доста яко мисля ще е 2-я път ! :Д :Д хахахахахаах

karasko

 • Гост
Re: Salvia Divinorum
« Отговор #20 -: 2010-12-06, 18:09 »
Първа среща с Салвия Дивинорум!Интереса ми към   Салвията е единствено с познавателна цел.Практикувам йога от доста време   и установих,че според изследванията на много и известни психолози,   "триповете" по време на дълбока медитация в йога практиката са сходни с   тези на психоделиците/псилоцибни гъби,аяхуаска, салвиа   дивинорум/.И така,без   никакъв асистент/ситър/,снощи напълних импровизирания бонг ,направен от   пластмасово,литрово шише от кока кола с около 1/6 част от грама   .Регулирах старателно дишането си/в пранаяма съм стигал до едно вдишване   на минута,в продължение на 30 мин,естествено и издишвам:)/ и направих   една зверска дръпка, като за огън използувах две кибритени   клечки,долепени една до друга.Видях,че с нея успях да изпуша цялото   количество екстракт и нямаше повече за втора.Знаех,че ако изобщо   подейства,салвията ще ме "цапардоса" в рамките на 15-20 сек.Без да   издишвам,задържайки дима в дробовете си , побързах да навия капачката на   шишето от кола за да не се разлее по масата,ако се тръшна.Последното   което помня е,че започнах да навивам капачката на бонга , след което   света изчезна.Идвайки в съзнание усетих,че някаква страховита сила ме   разпъва,буквално разкъсвайки скалпа на главата ми.Изпитах усещането,че   се обръщам наопаки,излизайки през черепа  си!Почувствувах се като на   колелото на мъченията с което в средните векове Инквизицията е разпъвала   нещастниците.Същевременно , стаята и по специално дивана,на който се   канех да се опъна , след като навия капачката , започна да се размеква   като желе и аз самия с него.Усетих,че буквално изтичам , като петмез и   започнах да потъвам в завихрилия се като фуния водовъртеж.Жалките ми   опити да се хвана за нещо твърдо бяха безуспешни и в един момент   започнах да пропадам в пространството.За момент отново загубих съзнание и   когато се съвзех установих,че съм пропаднал в някакъв тесен и дълъг,   зле осветен коридор , в който се чуваха странни гласове и звуци ,но не   успях да установя източниците от които идват.Тръгнах по него,но в   следващия момент се озовах в съседната стая.Тялото ми , подобно на   лепкава течност се разля и премина през процепа на панелите и в един   момент се оказа под килима на хола.Почувствувах тежеста на масивния   диван върху себе си и с безгранично усилие започнах да се изтеглям изпод   него.Имах усещането че съм залепнал към пода и частите на тялото ми се   разтягат , подобно на парче омекнала дъвка.И тогава осъзнах,че Някой ми   говори и ми дава наставления какво да правя.В паметта ми изригна   спомен,че този глас ми е познат от преди страшно много време,но така и   не можах да си спомня, на кой точно принадлежи.Гласа беше ласкав и   дружелюбен и ми говореше така , както могат да разговарят по между си   приятели , които са израснали заедно от най-ранното си   детство."-Хайде!Направи го!.Много добре знаеш , как трябва да го   направиш!ПРАВИЛ си го не веднъж!ГЛЕДАТ ни , не се излагай!"Знаех,че е   абсолютно прав.Знаех,че и друг път съм го правил.Но...в момента просто   ми убягваше от паметта,какво точно трябваше да направя!Физически усещах   десетки погледи впити в гърчещото ми пихтиесто тяло и изпитвах неописуем   срам от това,че не правя което се иска от мен!Накрая с последно усилие   успях да се измъкна от капана в който бях попаднал.В крайна сметка   започнах да излизам от трипа и първата ми мисъл беше: "Кой е успял да   навие капачката на шишето!" Същевременно установих ,че ТЕЗИ които ме   гледаха , продължават да ми се смеят и разбрах,че се смеят на бонга   ми.Тогава залитайки в стаята , хукнах и скрих бонга зад дивана,защото   реших,че не трябва да го виждат!Второто нещо , което ме озадачи беше ,   КОЙ е домъкнал на масата в хола още едни очила след като , когато   започнах трипа имаше само едни.Стигнах до заключението,че съм се   разхождал безпаметно из апартамента и по неизвестни причини съм домъкнал   още едни очила в хола.Усещах не особено силна , тъпа болка в главата   си,като същевременно ми се и гадеше.Затваряйки очи , виждах някакви   странни ,живи плетеници от различни архитектурни форми , които се   движеха подобно на змии , сплетени на кълбо.Бяха оцветени в пясъчно жълт   цвят ,като постепенно избледняваха и накрая изчезнаха окончателно.

Неактивен cnaiper

 • Лудак
 • потребител/ка
 • *
 • Публикации: 9
 • Пол: Мъж
 • Live for the speed die for the speed
  • Профил
  • www.cafebolid.webs.com
Re: Salvia Divinorum
« Отговор #21 -: 2011-02-27, 20:57 »
Голям интерес към тия треви и наркотици бре хора :) защо просто не седнете на маса  да се забавлявате ? :)
Не е важно дали побеждаваш в началото или във края на играта.... Победата си е победа...

Анонимен

 • Гост
Re: Salvia Divinorum
« Отговор #22 -: 2011-04-16, 03:15 »
Здравейте,имам няколко въпроса ако може да ми помогнете.Как се разбира да ли Салвия-растението е качествено,как да го отглеждам-тоест каде,каква почва,с каква вода и как да зимам семената след това.Благодаря предварително.

Utopium

 • Гост
Re: Salvia Divinorum
« Отговор #23 -: 2011-08-10, 03:37 »
Никога не съм си и помислял че ще напиша подобно нещо, но ако има някой, който го чете и никога не е пробвал Салвия - аз му го препоръчвам. На 18 съм! Използвах преди седмица сушени листа, които оставих във вода преди това. Казват, че така са по-слаби от пресни листа, но като за пръв опит със Салвия и халюциноген като цяло, за мен, това което видях....... пре-пре-пре-препокриваше очакванията ми. Та. Живея в къща в Бъкстон, София. Родителите ми бяха извън града за 3 дена и реших, че времето да пробвам Салвия е дошло. Заключих външни врати, затворих вътрешни и останах в хола, където са уредбите ни. Разбутах всичко и накрая останах в тъмната стая, легнал на мек килим.  Измих си зъбите и устата , като дълго време си правех гаргара със студената вода. Слушайки Burial, Phaeleh и Bop се успокоявам. Килимът беше вече топъл, бях по боксерки само. Прочетох из английските форуми че за добър трип ти трябва освен добра визуална и звукова атмосфера, трябва и приятен аромат и т.н. Пръснах малко BOSS на килима и легнах. Повярвайте, първоначалния вкус на листата не се смекчи никак, дори след като дъвках бавно, размествайки листата из устата си, почти непреглъщайки за доста (по мой усет) време. Не съм засякъл точно време на листата да се хидратират, но може би 10-15 минути са им били нужни. По-скоро се ориентирах по мекотата им. Трудно се вкарват 10 листа (може би невъзможно). Голяма уста имам май, налапах 5 и дъвках с адска мъка. Явно още тогава ми е станало нещо, защото съм изплюл листата на килима директно след 8 минути по часовник. Налапах и другите 5, изненада ме, че не съм привикнал с вкуса и даже се просълзих, но вълнението ми беше по-голямо от неприятния вкус. В момента в който усетих, че ме облива една топлина, изплюх всичко и си сложих спални очила. (Мухахаха, майка ми се върза, че имам проблеми да спя и ми ги остави преди да тръгне). От този момент тази топлина ме обгърна целия и с последните си сили и спомени от "себе си" си казах "отдай се напълно" . И тогава сякаш от слънчевия ми сплит избликна светлина от която излезе златист дим, който повтаряше това. Но не на български. Не на английски. Не знам на какъв език, но го чувах и го разбирах. Толкова много цветове и картини са ми минали през очите. Картините минават една след друга, всяка една от тях невероятно красива, различна, част от мен, част от света, част от вселената и времето и всичко съществуващо. Да бъда всичките тези неща и те да бъдат мен. Това ми повтаряше дима, който се насищаше все повече и повече и ме обгръщаше, оставяйки все по-малък процеп през който да гледам. Накрая се затвори и за пръв път усетих емоция. Разбрах какво е емоция. Спомних си. Емоцията беше тъга. Защо не мога да гледам повече това. Да бъда всичко и то да бъде мен. Нямах нищо, не бях нищо, исках само да съм всичко навсякъде. И тогава този златист дим се завъртя като в торнадо запращайки ме обратно, бавно в тялото, което като че ли бях оставил на пода вкъщи. Докато падах назад усетих и страх. Не исках изобщо да се връщам. Като на лента нещата които бях видял се показваха от процепите в това торнадо. Бавно започвах да усещам пръстите си, затварях очи и продължавах да виждам остатъчни картини. След време всичко се беше върнало към нормалното. Лежах сигурно около 10 минути още, не ми беше студено, не ми беше прекалено топло, леко изтръпнал. Станах, пих много портокалов сок и изпуших към 4-5 цигари, не защото ми трябваха или ми се пушеше много а от тъпия навик да съм на терасата. Подарих си нещо, което други не са изпитвали. Преживях толкова много само за два и половина часа(повярвайте ми, струват ви се като много, много повече). Ако някой напълно начинаещ чете - постарай се да създадеш перфектната за теб атмосфера и да не мислиш за нищо. Концентрирай цялото си същество към едно нещо - Салвия. Не знам дали съм променен, но съм обогатен. Невероятно много. Поръчах листата от Sally-D  - http://sally-d.com/ за тези които искат . Можете да прочетете доста от там. Мога само едно да ви обещая. Ако отделите времето нужно за подготовка за среща със Салвия... Тя няма да не ви обърне също толкова внимание колкото вие на нея сте и обърнали.

Неактивен Don Dada

 • глобален модератор
 • зарибен/а
 • ****
 • Публикации: 4483
 • Пол: Мъж
 • the shaman
  • Профил
Re: Salvia Divinorum
« Отговор #24 -: 2011-08-14, 18:29 »
Готина рекламка на салвия  :D
Caralho Voador

Абре Недялко

 • Гост
Re: Salvia Divinorum
« Отговор #25 -: 2012-01-16, 22:29 »
Голям интерес към тия треви и наркотици бре хора :) защо просто не седнете на маса  да се забавлявате ? :)
на маса ли ве :D ти сигурно се утрепваш от ракии после вика стига наркотици.. пенсионер

Senima

 • Гост
Re: Salvia Divinorum
« Отговор #26 -: 2012-07-15, 14:03 »
Здравейте къде може да се намери салвия сега, тъй като в нет-а инфото е от преди 2 години и предлагането не е актуално? Нямам никаквъв опит с този вид  билки и субстанции но колкото повече чета толкова желанието ми да пробвам и да видя що за трип е се засилва

Zeppelin

 • Гост
Re: Salvia Divinorum
« Отговор #27 -: 2012-11-02, 19:14 »
http://spokoshop.com/index.php?_a=viewProd&productId=95 тук продават, но в момента няма.. аз не съм пробвала, но и аз колкото повече чета, толкова повече искам :D

Неактивен cnaiper

 • Лудак
 • потребител/ка
 • *
 • Публикации: 9
 • Пол: Мъж
 • Live for the speed die for the speed
  • Профил
  • www.cafebolid.webs.com
Re: Salvia Divinorum
« Отговор #28 -: 2012-12-03, 03:47 »
Виждам 1 доста компетентен коментар от "Абре Недялко" ми всъщност не съм пенсьонер,а съм на 23 години ... и чак пък да се утрепваме от ракия не но мога да ти гарантирам,че "Трип-а" :D както го казват колегите по-нагоре е доста забавен :)
Не е важно дали побеждаваш в началото или във края на играта.... Победата си е победа...

Неактивен cnaiper

 • Лудак
 • потребител/ка
 • *
 • Публикации: 9
 • Пол: Мъж
 • Live for the speed die for the speed
  • Профил
  • www.cafebolid.webs.com
Re: Salvia Divinorum
« Отговор #29 -: 2012-12-03, 03:48 »
А иначе това нещо ( мое мнение ) не е изучено достатъчно добре ... за да твърдите,че е толкова безвредно,а и все пак до коклото знам халюцинациите при всеки един човек може да са различни ... на 1 ще му е добре на друг ще му е зле на трети кой знае какво може да изколи останалите ... или самия себе си попринцип ...
Не е важно дали побеждаваш в началото или във края на играта.... Победата си е победа...