Последни публикации

Страници: 1 [2] 3 4 5 ... 10
11
Реклами / Мистър Варна
« Последна публикация от ElaizaNus - 2017-09-21, 13:09 »
То Чефо е от Варна и ще помогне ама и биричка пийва
12
Любов / Re: За Любовта
« Последна публикация от ShelbyKopp - 2017-09-04, 12:01 »
I have someone who likes to live. Last but not always. One part may be because I'm too jealous. Because I do not want to lose anymore.
13
Тайни и загадки / Re: Salvia Divinorum
« Последна публикация от TiratroN - 2017-07-27, 13:40 »
И тука виждам има хора , които хабят наркотика. Да не забравяме, че наркотиците се продават заради зависимостта и парите ,които тя носи на продавачите.
Някой казват, че цигарите не били наркотици, ама са най-разпространените и носят много пари :)

Хареса ми действието на тази Салвия. Хареса ми , че удря точно в целта , където би трябвало да удрят и наркотиците, но както казах вече - наркотиците предимно се разхищават, не се ползват по предназначение.

Всичко онова, което се постига със наркотиците, може да се постигне и без тях, но за почти всички хора е адски трудно постижимо. Не говоря за някакви илюзийки, цветове и емоцийки и някакво мимолетно веселие. Говоря за допир с реалния свят. Защото ако не ви е ясно - ние живеем в изкуствен свят, наложен, управляван. Даже сами се управляваме .Почитаме безмислени неща, а наистина важните дори вече не можем да ги забележим ДАЖЕ АКО НЯКОЙ НИ ГИ ПОКАЖЕ.Дотолкова сме се сляли с функцията "човек" , че всичко друго остава мъртво за нас. Вярно е, че сме просто една храна, но цял живот ли ще бъдем?

Четох тази тема и доста хора ,които казаха, че не искат да повтарят повече употребата на Салвията. Това ми говори само едно - измисленият свят ви харесва.
И тук ще ви кажа следното : нашето сегашно съзнание не е критерий за вземане на решения. То е просто инструмент , който ние сме настроили (за съжаление под диктовката на наложени от много време норми). Затова не се съобразявайте с него. То винаги ще ви кара да спрете, да не променяте нищо. То няма как да знае.

Няма как години наред да правиш едно нещо и после да скочиш внезапно на друг акъл. Нормално е - ще има съпротива. НО НАЛИ ТОЧНО ТОВА Е И ЦЕЛТА НА НАРКОТИЦИТЕ - ДА ОТСЛАБИ ТАЗИ СЪПРОТИВА. Да се преодолее навика и всички шаблони ,които сме си заложили. Да прескочим отвъд и да можем да преживеем .Не да мечтаем и да се мъчим без успех.
Ползвайте наркотичните вещества по предназначение - за преодоляване на шаблоните.
А ако не предизвикват пристрастяване е най-добре, защото противното показва невъвършенство. Показва комерсиализъм. Ако нещо е добро за една цел , това е хубаво, но ако друга цел е по-важна от нея - то това нещо не е точното за нас.

Смятам , че тази Салвия ще се окаже добър избор.

п.п Относно оръжията има една такава приказка: оръжие се вади ако ще се използва.
За Салвията бих перефразирал : ако ще я ползваш само веднъж, по-добре недей- нямаш мотивация.
14
Светът около нас / Re: Неграмотен народ!
« Последна публикация от tech_noir - 2017-07-04, 07:20 »
Трябва да имаш малко активност (отговори) другаде първо.
15
Светът около нас / Re: Неграмотен народ!
« Последна публикация от Bart simpson - 2017-07-04, 04:06 »
Как се пуска нова тема?
16
Светът около нас / Re: Неграмотен народ!
« Последна публикация от Bart simpson - 2017-07-04, 03:50 »
Как се пуска нова тема?
17
Лексикони, въпросници и тестове / Личностен въпросник
« Последна публикация от Simone - 2017-05-24, 00:10 »
Тест - http://www.humanmetrics.com/cgi-win/jtypes2.asp

Достъпен и напълно работещ вариант на един от най-добрите и професионално използвани личностни въпросници.

Основан е на две от ключовите теории за личностните черти, а и картината, която описва е доста интересна. :)
18
Кино / Re: Да гледам...
« Последна публикация от Simone - 2017-05-23, 15:46 »
Нещо обнадеждаващо... Dunkirk. Ще е тежък, но трябва да е добър и ще се гледа.
 
19
Верижни / Re: Как бихте убили предишния?
« Последна публикация от Simone - 2017-05-23, 14:52 »
Ццц! Не става, няма да страдам сама! Връзвам те при мен и толкова.

Освен това за да бъда честна, благодариение на алкохол и солиден брой приятелски изтезания, имам срамно висок праг на търпимост, така че си прецакан.

Ако това не сработи, те заключвам в стая пълна с идиоти... пък евентуално сам ще ми свършиш работата. 8)
20
Сблъсък / Re: селянията!
« Последна публикация от tech_noir - 2017-03-18, 10:54 »
Прави ми впечатлени тия дни гледам една групичка хорица на работа.... IT-та (преди да стане популярно както мястото с големи заплати беше доста geek), млади хора, в случая назначени след курс бивши сервитьори, техници и т.н. всичките от малки населени места, иначе работим лъскава сграда сред едни други лъскави сгради. Държат се в София точно както гатарбайтери... :( То гледам някак да не проявявам по-специално отношение, ама за 3-4 години в един град да научиш в къщи, работа, пътя между тях, гарата, НДК и толкова си е тъпо. Всичко се прави с уговорки, чакане и групово - обяд, разходка до близкия магазин, обяд, пушене за пушачите. Чудесно ама както гледам колко общо имат помежду си май е по-скоро от страх да не се загубят в района.
Сега ме гледат странно че се разсейвам да ходя на обяд с тях. Опитах да обясня че не ми е много ОК от всичките места за хранене наоколо да се завирам ТОЧНО в единственото с тежката миризма на кабапчета и повторението на Шоуто на Слави със звук. Не съм сигурен как да обясня какво имам против.
Страници: 1 [2] 3 4 5 ... 10