Кученцата се оказаха с глисти и спешно трябваше да ги махнем от вкъщи, защото пък имаме и друго куче, което е по-проблемно от здравословна страна и така беше най-добре. Занесохме ги в Младост до един блок, там казаха, че и преди така са гледали кученца и сега пак ще ги хранят. Тъпо е, защото след година ще са поредните улични кучета, които ще лаят насам и натам по хората и ще нападат домашните, но другият вариант беше да се занесат и да се омъртвят, което аз лично не мога да допусна, колкото и правилно да е. Яд ме е за друго. Звънях по всички приюти в София и около София и никъде не ги искаха. Навсякъде пише за Бате Бойко и неговата грижа за кучетата и колко приюти бил направил, ама като се сблъскаш с проблема и НИЩО! По света си имат дори кучешка полиция, която специално се занимава с уличните животни и се грижи за тях, а у нас само се прави реклама на кмета.
Иначе писах по кучешки форуми, по сайтове с обяви, но нищо. Всеки си търси породисто куче. А според мен за приятелството и любовта с едно куче няма порода.....