Да, наистина си струва да си различен. Но, като се замислите малко, всеки твърди, че е различен от останалите, нали? Всеки си мисли, че е над всички, че е по-умен, по-красив, по-талантлив... А доколко е така? Като цяло никой не може да каже. Напоследък понятието 'различно' се поизтърка. Тази музика е различна от онази, този човек е различен, защото облича само зелени дрехи и т.н. Така, че може би като се замисляте дали сте различни ще е по-добре първо да си изясните значението на това понятие. Да, за всеки то значи нещо определено, което може да няма нищо общо със разбирането на друг човек. За мен, например, да си различен е синоним на истински, неприкрит, човек който открито изявява мнението си без да се интересува от реакциите на останалите, който знае какво иска и как да го постигне, човек който не се отказва защото първият опит не се е получил, който не се прави на 'вижте кой съм аз' и т.н. Не твърдя, че и аз съм 'различна' защото няма смисъл. Всеки може сам да прецени. До някаква степен покривам нещата, които изброих. Но въпреки това някъде в мен има неща, които са като при всички останали - неизбежно е. И още нещо което искам да спомена - относно това, че 'когато си различен си сам'. Не, не е така. Защо някои хора си мислят че те са единствените 'различни'? Има още толкова много такива хора, просто трябва да гие откриете. Аз съм открила много, от които взимам пример и се уча как да показвам това, което съм без да се срамувам че ще ме отхвърлят. Надявам се и вие да имате този късмет.