ей хора не ви четох мненията извинявам се за което амааа за тези от вас които знаят как приключи последната ми връзка... казах си, тя е жестока и груба и аз ше съм такъв, тогава проумях нещо което си го припомням всеки път когато разбера че нещо не е наред с някой... "няма закво да ти пука за някъв боклук на който на всичкото отгоре не му пука за теб, при положение че има толкова много хора които те обичат и уважават и има 10 пъти повече хора които са готови да те обичат или уважават" така че, ценете тва което имате, а не да страдате по това което вече така или иначе сте загубили, най-вече след като сте го загубили окончателно
[div align=\"right\"][snapback]29808[/snapback][/div]
Защо така разсъждаваш, Боги, просто не разбирам... трудно ми е...защо някой да е боклук като те е изоставил? Не разбирам знаеш ли колко момчета съм изоставяла-вярно не заради бифше гадже, но когато усетя че нещо не е наред просто прекратявам връзката си..тогава и аз ли съм боклук? Трябва ли те да си мислят това за мен? Не знам не съм съгласна... да момичето е постъпило гадно , но така е чувствало, че трябва да бъде и колкото и да боли трябва да се продължи напред без омраза, без ругатни, без погледи изпълнени с ненавист... Имам пресен пример за момиче което изоставо приятеля си заради бифшото й гадже въпреки, че преди време той я беше наранил наистина много и знаеш коя е тя- познаваш я но няма да споменавам името й, определено мисля, че тя постъпи правилно..не можеш да се бориш с чувствата си- не е честно спрямо самия теб да останеш с един човек , за да не го нараниш, докато в същото време знаеш, че вече не е същото и ти ОБИЧАШ друг... Сега въпросното момиче е вече седем месеца с приятеля си и не мисля че скоро ще се разделят...
а Знаеш ли колко е гадно когато скъсаш с едно момче, с което преди сте били мн добри приятели, но той е решил , че иска да е с теб и ти от съжаление си тръгнала с него, ти каже, че не заслужаваш да си приятелка повече с него и, че нищо не струваш и като се видите в една компания да се прави, че не те познава-боли повярвай ми и то мн повече от колкото предполагаш... ето сега тъкмо се намери човек, който наистина да харесам и да искам да съм с него и той ми разправяше колко мн ме харесва и т.н. и какво заряза ме с оправданието" Привличането ми към теб изчезна" според теб какво трябваше да направя- да го напсувам, защото ми се късаше сърцето от болка... мне не мисля така все пак си останахме приятели - никога не съдя накой затова че ме е зарязал, колкото и рядко да се случва, просто търся причината и ако грешката е в мен се опитвам да не я повтарям в следващите си връзки...
никой не може да бъде обвинен за това, че не обича даден човек и, че предпочита да бъде с друг- в такива случаи просто се радваш за него и продължаваш да живееш и да градиш собствения си живот и щастие- малко трудно се свиква ,но това си е естествено развитие на нещата- съвсем отделно е кой как ги възприема и кой е пътя, който ще избере, за да го преодолее...