|
FANatic
|
 |
« на: 2005-09-24, 10:27:35 » |
|
Russia vs. Usa .. кои бихте подкрепили
|
|
|
|
|
Вътре
|
Ain't Nothing But a GoTh ThnG
|
|
|
|
egoist
|
 |
« Отговори #1 на: 2005-09-24, 10:42:31 » |
|
Значи... Американците... Имат супер опростен начин на живот, спазват законите си, а и ги имат!!! Ограничени и затлъстели. Имат кукла Барби... НАСА. ЦРУ. ФБР. Лас Вегас. Силиконова долина. Индианци. Пушат много марихуана. На 16 години имат вече книжка и .... кола! Холивуд. Гангста...
Руснаците... Москва. Влакова линия. Чеченци(слагам в кюпа ОНД).. КГБ. Магаданннн... Сърп и чук. Мафия.Яка мафия. Матрьошки. Водка. Зима.Люта зима!!! Путин. Курникова. "Бригада".
Избирам...ЮеСеЙ....
|
|
|
|
|
Вътре
|
Vox, vox, praeterea nihil.
|
|
|
|
MuTaKa
|
 |
« Отговори #2 на: 2005-09-24, 11:15:03 » |
|
Те всъщност доста одавна... веднага след края на Студената война, ако трябва да сме точни... си бачкат заедно... не виждам място за сблъсък че да подкрепям някой.. ако трябва да избирам къде да живея или по-точно кой модел на живот да избирам - USA! Русия - не мерси.. аз мога да си мизерствам и в България...
|
|
|
|
|
Вътре
|
No more "Mr. Nice Guy"!!!
|
|
|
|
LORD VADER
|
 |
« Отговори #3 на: 2005-09-24, 11:41:03 » |
|
Значи... Американците... Имат супер опростен начин на живот, спазват законите си, а и ги имат!!! Ограничени и затлъстели. Имат кукла Барби... НАСА. ЦРУ. ФБР. Лас Вегас. Силиконова долина. Индианци. Пушат много марихуана. На 16 години имат вече книжка и .... кола! Холивуд. Гангста...
Руснаците... Москва. Влакова линия. Чеченци(слагам в кюпа ОНД).. КГБ. Магаданннн... Сърп и чук. Мафия.Яка мафия. Матрьошки. Водка. Зима.Люта зима!!! Путин. Курникова. "Бригада".
Избирам...ЮеСеЙ....
Русия има: Калашников (дупчи жп релса от 30 м) Драгунов (един хубав лек снайпер) Изтребителите Су- 27/37 (Су-37 е единствената машина, която може да направи задно салто), най здравите и смъртоносни машини във военната авиация. Миговете Танковете Т-72/90 Червеният пощад Мобилна ракетна установка "Топол" Не са дебели Техниката им е здрава (пример - Т-72: По план на детайл трябва да има 4 болта. Руснакът пие 2,3,...,n водки и слага 10 болта за по-здраво) Волга (колата танк) Водка (наистина много) Има история Не са тъпи Най-големите подводници - клас "Тайфун", разполагащи с над 30 балистични ракети. Сибир (ако има война врагът трябва да е луд за да ги преследва там) КГБ Спецчасти АЛФА, ВИМПЕЛ, СПЕЦНАЗ Стратегически бомбардировачи Ту-160 Москва (население - повече от България - над 8 000 000 души) Русия няма: СТЕЛТ Зона 51 Шпионски самолети (но има шпионски спътници в орбита) "Междузвездни войни" Хип хоп Рага "Майрософт" Китарите "Fender", "Jackson", "Ibanez", "Gibson",... Усилвателите "Marshall", "Fender", "Mesa" И друга музикална техника. Русия не се бърка във вътрешната политика на други държави Може би има и още, но не се сеща, Аз съм русофил
|
|
|
|
|
Вътре
|
ONCE MORE THE SITH WILL RULE THE GALAXY, AND WE SHALL HAVE PEACE...
|
|
|
|
MuTaKa
|
 |
« Отговори #4 на: 2005-09-24, 11:55:06 » |
|
Избирам...ЮеСеЙ....
Русия има: Калашников (дупчи жп релса от 30 м) Драгунов (един хубав лек снайпер) Изтребителите Су- 27/37 (Су-37 е единствената машина, която може да направи задно салто), най здравите и смъртоносни машини във военната авиация. Миговете Танковете Т-72/90 Червеният пощад Мобилна ракетна установка "Топол" Не са дебели Техниката им е здрава (пример - Т-72: По план на детайл трябва да има 4 болта. Руснакът пие 2,3,...,n водки и слага 10 болта за по-здраво) Волга (колата танк) Водка (наистина много) Има история Не са тъпи Най-големите подводници - клас "Тайфун", разполагащи с над 30 балистични ракети. Сибир (ако има война врагът трябва да е луд за да ги преследва там) КГБ Спецчасти АЛФА, ВИМПЕЛ, СПЕЦНАЗ Стратегически бомбардировачи Ту-160 Москва (население - повече от България - над 8 000 000 души) Русия няма: СТЕЛТ Зона 51 Шпионски самолети (но има шпионски спътници в орбита) "Междузвездни войни" Хип хоп Рага "Майрософт" Китарите "Fender", "Jackson", "Ibanez", "Gibson",... Усилвателите "Marshall", "Fender", "Mesa" И друга музикална техника. Русия не се бърка във вътрешната политика на други държави Може би има и още, но не се сеща, Аз съм русофил В "Русия няма" пропусна да кажеш "какво да яде".. как ше са дебели като са умрели от глад? .. или те могат да си отрежат по малко от калника на ЗИЛ-а, да си го поръсат с барут от патрона на калашника (ти стрелял ли си с калашник в релса от 30 метра или това ти го е казал там един, дето е чул едни дето си говорели, че на единия некъф познат е пробил релса от 30 метра?) и да си хапнат... Не се бъркат във вътрешната политика на други страни.. щото тяхната е под сяква критика! Имат страшни самолети.. които обаче никой не е виждал! А, да.. може и да ги имат, ма да нямат гориво да ги заредат, а..? Щото ресурси имат, ма няма къде да ги преработи/рафинира... Хората в Чукотка гладуват, студуват и мизерстват, докато губернаторът им си играе на футболен предприемач... Ей за това Русия няма да прокопса! Огромна страна, родила велики умове (част от които гениялния държавник Сталин просто е растрелял) и НИКВА организация!
|
|
|
|
|
Вътре
|
|
|
|
|
egoist
|
 |
« Отговори #5 на: 2005-09-24, 15:08:10 » |
|
Момчета, момчета... Не знам за какво ви трябваше да копирате тези дълги постове!? Лорд Вейдър явно иска да ходи на война!? Ами отивай в Ирак... И там има Калашников.
П.С.Мисля, че някой е гласувал за Русия, но е пропуснал да се обоснове!?
|
|
|
|
|
Вътре
|
|
|
|
Don Dada
the shamen
Глобален Модератор
Активен

Офлайн
|
 |
« Отговори #6 на: 2005-09-24, 23:50:04 » |
|
Русия:
позитиви: по- близък до нашия език; (по- лессному общение с руссками девочки на Чьорнае море ), дават ни евтино газ и нефт, както и туристи. говори се, че сме изгубили руския пазар за доста видове стоки, но според мен търговията все пак продължава да е стабилна. по- близки до нас като манталитет, битови условия, история. освободили са ни от турско робство, дават работа на пенсионираните ни естрадни певци.
негативи: русия е нашият истински "голям брат", който ни "напътства" къде с добро, къде с лошо при всеки удобен случай. лошото е, че държавните ни интереси рядко съвпадат с техните. руснаците пият прекалено много, прекалено големи националисти са и живеят по е*ати студените места(сигурно и затова й пият толкова).
САЩ:
позитиви: имат щати като калифорния и хаваите, където е слънчево през повечето време от годината. рапът, арендби-то и в по- малка степен рагата са сред популярните стилове музика. баскетболът им е върха . имат яко кинти. правят нелоши коли. американци са хора като марк твен, джек лондон и нейт дог
негативи: те са "световният полицай" в момента. заради войната им в сърбия българия загуби цифра пари, а българи умират в ирак, за да защитават американски интереси. повечето американци са тъпи като г*з, но надути като пуяк. кефят се на гадости като "макдоналдс" и кънтрито. държавата им е основана от сектанти, което все още си личи. прекалено са прагматични във всичко, коетор правят. строят военни бази в бургас, а не вкарват и цент в българската икономика.
Избирам Русия !
|
|
|
|
|
Вътре
|
World is in trouble Anytime Buju Banton come Batty bwoy get up an run At gunshot me head back
|
|
|
|
tech_noir
|
 |
« Отговори #7 на: 2005-09-25, 02:24:23 » |
|
И това само май стига като довод.
|
|
|
|
|
Вътре
|
|
|
|
Don Dada
the shamen
Глобален Модератор
Активен

Офлайн
|
 |
« Отговори #8 на: 2005-09-25, 02:34:12 » |
|
И това само май стига като довод. Горките хорица ! Кажете ми на кой нормален човек ще му хрумне това?! А чак пък и снимки да си правят- зле ! Това са добрите и справедливи супермени- американци!
|
|
|
|
|
Вътре
|
World is in trouble Anytime Buju Banton come Batty bwoy get up an run At gunshot me head back
|
|
|
|
Pingüim
|
 |
« Отговори #9 на: 2005-09-25, 14:03:06 » |
|
Руснаците просто можеш да ги разбереш като хора. Американците са ми много странни - по разни чатове като говоря с тях са СУПЕР ограничени хорица. Не знаят кво става извън тъпия им щат, да не говорим извън Америка. 90% от тях са с разведени родители и имат A.D.H.D. или A.D.D. или са хиперактивни и намкво си още. В интерес на истината почвам да се плаша вече от роботизирания им начин на живот...
|
|
|
|
|
Вътре
|
|
|
|
|
egoist
|
 |
« Отговори #10 на: 2005-09-25, 14:23:07 » |
|
Мммм дааа... Разни хора, разни идеали.
|
|
|
|
|
Вътре
|
|
|
|
Don Dada
the shamen
Глобален Модератор
Активен

Офлайн
|
 |
« Отговори #11 на: 2005-09-25, 14:28:59 » |
|
Е, нема д'се сдухваш сега ! Мене всъщност най- много ме кефят "европейците", предпочитам ги като велика сила пред руснаците и американците !
|
|
|
|
|
Вътре
|
|
|
|
|
egoist
|
 |
« Отговори #12 на: 2005-09-25, 14:36:09 » |
|
Мне.... Не ги харесвам. Скучни-сноби!!! Харесвам себе си. Ама какво като съм българка!? Що не съм си аз, но да живея в Америка!?!?!? Хан Аспарух щеше да се гръмне сам(с Макаров!?) ,ако ни види каква паплач сме сега!!!
Всъщност едва ли някъде другате бих се чувствала по-добре... Не съм наясно със себе си. И аз имам пресантимант към американците, но между Русия и ЮСА...избирам практичното. Писна ми от тоя мизерен живот...
|
|
|
|
|
Вътре
|
|
|
|
|
Pingüim
|
 |
« Отговори #13 на: 2005-09-25, 14:40:33 » |
|
Ахам...Само за протокола - Макаров е руски патлак нали знаеш
|
|
|
|
|
Вътре
|
|
|
|
|
tech_noir
|
 |
« Отговори #14 на: 2005-09-25, 14:43:05 » |
|
Живота е какъвто си го направиш. Защо мислиш че качеството на живота на американците или японците (дето имат няколко пъти по-висок стандарт от тях) е по-добро или че им е по-приятно?
Сещам се за една интеесна случка. След втората световна до скоро Япония не може да има флота. Вместо това американските самолетоносачеи "пазят" бреговете им. От време на време самолетоносачите акустират за провизии. На митинг един кандидат-депутат казва "Вижте ги! Какъв огромен кораб. Вътре има хиляди войничета. Имат 2 дена отпуск, но никой не слиза, защото един бургер на доковете струва колкото седмичната им заплата" . По едно време проучвах за следване в Токоио. Чета си аз форуми да се ориентирам в обстановката. Оказа се че един от големите проблеми са им американските студенти. Богати американчето отиват там да следват. 2-3 месеца след началото са свършили парите и почват да спят по гари и метростанции докато тати прати за обратния билет.
Японците пък рядко си позволяват изобщо да излязат на семеен излет извън града, защото магистралните такси само не са по джоба на всеки. Ходят на организирани екскурзии, защото таксата за преминаване на автобуса по шосето се разпределя между пътниците и става по-поносимо.
Всичко е относително.
|
|
|
|
|
Вътре
|
|
|
|
|
egoist
|
 |
« Отговори #15 на: 2005-09-25, 15:47:23 » |
|
Тамата е Русия срещу ЮСА... Не е Америка срещу Япония!!!
|
|
|
|
|
Вътре
|
|
|
|
|
egoist
|
 |
« Отговори #16 на: 2005-09-25, 15:49:09 » |
|
Ахам...Само за протокола - Макаров е руски патлак нали знаеш Разбира се бе слънце!!! До скоро зет ми имаше Макаров... Военна полиция даже идва в къщи... Над 500 гилзи бяха намерени.
|
|
|
|
|
Вътре
|
|
|
|
|
MuTaKa
|
 |
« Отговори #17 на: 2005-09-26, 10:23:17 » |
|
Е, нема д'се сдухваш сега ! Мене всъщност най- много ме кефят "европейците", предпочитам ги като велика сила пред руснаците и американците ! Ми то ако става въпрос за избор и извън Русия и САЩ, аз бих избрал Франция, Холандия, а може би Испания или Италия... Въпреки че и САЩ си е оферта, ако е вярно това дето се случва в колежите и университетите им по филмите... мечтата ми е да уча физика в MIT, все пак А то като нощния живот в Амстердам, другаде по света НЕМА, вервайте ми... Най-доброто си остава обаче къщичка на плажа, без значение къде, стига да има вечно лято и мадами по бански... обаче да има с кой да си живееш в къщичката... Пичко им матери и на Русия и на САЩ!
|
|
|
|
|
Вътре
|
|
|
|
|