BGFreaks
 Галерия   
 Блогове
Creative Commons License
2008-11-19, 05:51:47 *
Здрасти, Гост. Моля, влез или се регистрирай.
Искаш ли нов Мейл за активация?

Влез с потребителско име, парола и дължина на сесията

Начало   Помощ Търсене Календар потребители Вход Регистрирай се  
Страници: [1] 2 3 4 ... 14   Надолу

Автор Тема: Рубриката "Ще повърна" от Ева  (Четено 17451 пъти)
0 потребители и 1 Гост гледат темата.
Eva
Гост
« на: 2005-07-13, 17:26:01 »

Е, сега Защо!?

Защо, като влизам в този форум и все едни и същи неща виждам? Няма раздвиженост!
Ето, аз например веднъж в седмицата ще пиша песимистични слова, отправени именно към тези, които искат да ги четат.
Създавам си една рубрика и всяка седмица ще изявявам недоволството си, като разярен теенджър, който не обича да чува- "А защо нееее...Huh"
Днес на прицел ми е скуката и еднообразието на работното място и защо всички колеги по цялата земя имат нужда от психиатър. Еми много просто-защото са еднообразни материалисти. Зверове, които говорят неразбираемо, загорели маймуни, които от комплекси си изливат мъката в докладите си и отчаяно стенат за помощ -Глас в пустиня.
И на всичкото отгоре ме е яд,че котката ми не говори, и онези там шантави учени вместо да си електризират косите с електромагнитни вълни и киселинни изпарения,да вземат да измислят някво устройство което да помогне на животните да изразяват разбираемо...
това беше от мен и рубриката "Ще повърна"
приятна и успешна седмица ви желая.
Вътре

Metalcho
Аграрен бизнесмен
Глобален Модератор
Активен
Офлайн Офлайн

публикации: 2118

Виж профила WWW
« Отговори #1 на: 2005-07-14, 09:30:22 »

Хахахаххаха егати рубриката! Еми и аз ще повърна! Защо когато стана с усмивка, пия кафенце с усивка  и казвам "Добро утро" на колегите с усмивка идва момента, в който в магазина идва ТО и усмивката
 ми изчезва! Тъпууууууу  Не ща да работя  Искам да си седя  унас и да си вея... атрибутите и по цял ден да нагъвам сладко!! Ама не става! Сега се уча да отделям работата от свободното си време!!! Да не си прехвърлям нервите от работата във времето, в което тярбва да се веселя с приятели! Ще повърна
Вътре

SHEMETNA
Глобален Модератор
Активен
Офлайн Офлайн

публикации: 1600

Виж профила
« Отговори #2 на: 2005-07-14, 10:16:48 »

Мен ми писна да ми пука за всички и съответно на никой да не му пука истински за мен.Писна ми"приятелите ми"да ми доказват постоянно,че не са ми такива.Писна ми да си въобразявам,че всичко ще бъде наред един ден,а всеки ден да се случват все по-гадни неща
Вътре

Днес всяка секунда за тебе е скъпа.
Години изгуби в безпътна омая...
Ти толкова трудно излезе на пътя,
че просто си длъжен да стигнеш до края
(Георги Константинов)

tech_noir
Дебилния Админ
Администратор
Активен
Офлайн Офлайн

публикации: 6485

Виж профила WWW
« Отговори #3 на: 2005-07-14, 20:06:00 »

Цитат
Хахахаххаха егати рубриката! Еми и аз ще повърна! Защо когато стана с усмивка, пия кафенце с усивка  и казвам "Добро утро" на колегите с усмивка идва момента, в който в магазина идва ТО и усмивката ми изчезва! Тъпууууууу  Не ща да работя  Искам да си седя  унас и да си вея... атрибутите и по цял ден да нагъвам сладко!! Ама не става! Сега се уча да отделям работата от свободното си време!!! Да не си прехвърлям нервите от работата във времето, в което тярбва да се веселя с приятели! Ще повърна
Аз за това упорито ходя на работа с ТРАМВАЙ. Медитирам си по пътя. Много съм зъл като бачкам. Честно. Ако някой много насстоява да се видим веднага след работа остава доста учуден. Простъо ми трябва поне 1/2 час нищо да не правя и нищо да не зависи от мен. Трамвая ми го дава - този спасителен времеви пояс.
Сутрин ставам по-раничко от колкото трябва. Пия кафе бааавно, наблюдавам половинката, която още гушка възглавницата, проверявам мейли, чатя си с други като мен, пиша във форуми. Много добре знам че след час адът ще се стовари на главата ми, че от бързане нямам да имам време да ям дори баничка над клавиатюрата на обяд, че ще ми скъсат маса нерви. Че ще трябва пак да раздавам вербални ритници и да воювам... Само че това ще е след час и се наслаждавам на всяка секунда. Ако се успя или трябва да почна да работя още със самото събуждане, денят и не е приятен. Никак.
Вътре

Хилеж

Eva
Гост
« Отговори #4 на: 2005-07-18, 17:16:38 »

Ново от рубриката "Ще повърна"

Ъпдате- японците спасиха кучетата -те вече говорят има ново устройство,което пише какво казват. С една антенка е.
Иначе пробелимите са едни и същи. Сега пиша книга и пак не ми е добре, практикувам си през свободното си време да развивам телекинеза (която няма кой знае кво развитие) и пак не ми е добре.
Изобщо на кой му е добре?
Аз не съм доволна искам да съм рошава -ама става само като има вятър.
Гадно, Гадно.
е уважаеми читатели,приятна и успешна седмица!
Ако е възможно.
Вътре

Diva Orxideia
Гост
« Отговори #5 на: 2005-07-18, 17:35:18 »

Цитат
Ново от рубриката "Ще повърна"

Ъпдате- японците спасиха кучетата -те вече говорят има ново устройство,което пише какво казват. С една антенка е.
Иначе пробелимите са едни и същи. Сега пиша книга и пак не ми е добре, практикувам си през свободното си време да развивам телекинеза (която няма кой знае кво развитие) и пак не ми е добре.
Изобщо на кой му е добре?
Аз не съм доволна искам да съм рошава -ама става само като има вятър.
Гадно, Гадно.
е уважаеми читатели,приятна и успешна седмица!
Ако е възможно.

имаш нужда от психиатър...или от почивка ...

кво да кажа месец и половина два всичко правя сама тичам по цял ден от /8ч до 19ч /в данъчното вече ме знаят и в банката се шегуват че ще ме зачислят към персонала...тъкмо оправя едно и друго се появява ...при мен е "весело" ...днес беше поредния "весел" ден ...падна ми и кръвното за капак и нищо не виждах та легнах за час два принудително...чакам мъжа ми да се прибере...тогава "купона" ще е пълен...
Вътре

Don Dada
the shamen
Глобален Модератор
Активен
Офлайн Офлайн

публикации: 4150

Виж профила
« Отговори #6 на: 2005-07-18, 20:48:20 »

Цитат
имаш нужда от психиатър...или от почивка ...
хахаха  откога не съм се смял така
Вътре

World is in trouble
Anytime Buju Banton come
Batty bwoy get up an run
At gunshot me head back

Александр
FREAK потребител
Активен
Офлайн Офлайн

публикации: 1843

Виж профила
« Отговори #7 на: 2005-07-19, 12:21:45 »

Хм, всички имаме нужда от почивка - времената са едни такива - нервни!
Вътре

Идеи становятся силой, когда они овладевают массами!
Владимир Ильич Ленин (Ульянов)

Diva Orxideia
Гост
« Отговори #8 на: 2005-07-19, 13:04:15 »

Цитат
Хм, всички имаме нужда от почивка - времената са едни такива - нервни!

ммм да ..вчера издадох багажа много яко....падна ми кръвното или изравних границите незнам кое но беше жестоко ...пих 3 аналгина ...легнах си към 1,30 най късно и след като се въртях до 2,30 неиздържах станах гледах филм пуших и си легнах в 4ч ...сутринта в 8ч едвам гледах и станах в 9 цялата надута...мобилизирах се с неистови сили понеже не че ми се спи просто съм зле...та трябваше да направя банковия трансфер за който почти месец и половина си скъсах нервите ...еееееееее найсе вече мина и тва...

та...дори аз да не си давам почивка тялото ми вече реве ...главата ми блокирва и свети на червено...опасна съм дори за себе си в това състояние ...а те всеки ден ме предизвикват да избухна...вчера разбиха стълбището и се разправях с глупости днес се напил и драйфа отвън ми баси ще стрелям вече на месо /щото то мислеща глава такива ядове не създава/ въпреки това стискайки зъби слезнах
 долу и най учтиво попитах ти на колко си години /този дето драйфа/ той каза на 23г ...хайде сега да вземеш метла и вода и да измиеш онова дето го сътвори там отвън ...и не ме карай да слизам пак унизително е...пък и ти си ми черешката на сладоледа...
Вътре

MuTaKa
sick f*ck!
FREAK потребител
Активен
Офлайн Офлайн

публикации: 1341

Виж профила WWW
« Отговори #9 на: 2005-07-19, 13:28:28 »

Рубриката от днеска се казва "Ше се метна от некъде"! edited by: MuTaKa

аз няма да пиша тука нищо... щото ако тръгна да пиша.. сега е 14:28.. на работа съм до 17:30... няма да ми стигне времето... сигура...
Вътре

No more "Mr. Nice Guy"!!!

Pingüim
Skate Soldier/Angry Scientist
FREAK потребител
Активен
Офлайн Офлайн

публикации: 2095

Виж профила WWW
« Отговори #10 на: 2005-07-20, 11:18:58 »

Ще се метна от някъде ама първо ще метна някои други хора оттам...Вижте защо... :vinsent:
http://bgfreaks.com/index.php?showtopic=305&hl=
Вътре

Just show me the door an

Александр
FREAK потребител
Активен
Офлайн Офлайн

Виж профила
« Отговори #11 на: 2005-07-20, 16:38:11 »

Ще го преживеем някаде - те затриха и продадоха цялата държава ти за един нищо и никакъв скейт-парк си се разциврил!!!! Мен повече ме боли за АЕЦ-а, ама вече ми е все едно май!
Вътре

Metalcho
Аграрен бизнесмен
Глобален Модератор
Активен
Офлайн Офлайн

публикации: 2118

Виж профила WWW
« Отговори #12 на: 2005-07-21, 13:50:56 »

Еми те и нас почнаха да ни "продават" Колко умни хора продадоха на тъпите германци американци и т.н... Както и да е... Днес ще повръщам заради българските шофьори, или по-скоро българските магистрали.. опаа магистралА де! Така и така не се спазват правилата, поне още едно платно да направят за убийците, чиято жертва щях да стана вчера... Олигофрени! Седят патрулките зад храстите и само за рошвета им пука, не се сетиха един пост да направят в участък, в който от години се знае, че се кара с +200
Вътре

[BM]Neophyte
Зарибен/а
Активен
Офлайн Офлайн

публикации: 175

Виж профила WWW
« Отговори #13 на: 2005-07-21, 14:03:46 »

кефите! викам аиде и аз да си споделя!!!

имам проблем! като чуя думата почивка и почвам да се смея като малко момиченце което тукмо е казало мръсна думичка!!! тука на последно време беше ебати ужаса... но виждам светлинка във тунела, днес патувам за БГ  кадето смятам да лентяиствам дулго! да се рея, вместо да ходя!!! да зациклия по куси гащи пред 345 или във боги и да пия няколко бири... наглеждаики минаващите коли развиваики теория каде ли са се запутили! това е наи добрата терапия за която се сещам! просто релаь!
Вътре

«--==::@Аз нямам мечти! Аз имам цели@::==--»[/color]

Pingüim
Skate Soldier/Angry Scientist
FREAK потребител
Активен
Офлайн Офлайн

публикации: 2095

Виж профила WWW
« Отговори #14 на: 2005-07-21, 14:38:32 »

Цитат
кефите! викам аиде и аз да си споделя!!!

имам проблем! като чуя думата почивка и почвам да се смея като малко момиченце което тукмо е казало мръсна думичка!!! тука на последно време беше ебати ужаса... но виждам светлинка във тунела, днес патувам за БГ  кадето смятам да лентяиствам дулго! да се рея, вместо да ходя!!! да зациклия по куси гащи пред 345 или във боги и да пия няколко бири... наглеждаики минаващите коли развиваики теория каде ли са се запутили! това е наи добрата терапия за която се сещам! просто релаь!
Хаха ми аре утре да ходиме да караме некъде искаш ли       
Вътре

Just show me the door an

[BM]Neophyte
Зарибен/а
Активен
Офлайн Офлайн

публикации: 175

Виж профила WWW
« Отговори #15 на: 2005-07-21, 17:16:29 »

ами чустваи се поканен да доидеш със мен пред 345! ще те черпя накоя биричка! и ще философстваме над това каде ли са се запутили хората! =) а да тикаме дъските ще стане по нататък! =)
Вътре

«--==::@Аз нямам мечти! Аз имам цели@::==--»[/color]

Eva
Гост
« Отговори #16 на: 2005-07-29, 12:05:40 »

Скъпи сънародници,
Намираме се всички пред една много трудна за нас ситуация. В нешния брой на моята кратка рубрика ще ви споделя, че на мен не само ми иде да повърна, но направо да се самоубия. Естествено това няма да го сторя защото от тежкия средновековен период на моето битие самозъзнанието ми отново е на ренесаносва фаза и се научих не само да ценя и обичам себе си, но и незабавно да се заема със своето бъдеще, което е част от глобалното развитие на всеки един от нас, защото би трябвало да сме едно цяло.
Както и да е, кучетата и котките все още говорят в Китай и Япония, а българските политици все още си лаят и мяукат.
Днес аз решавам да призова всички вас да направим един общ проект,който да бъде предаден с надежда да бъде удобрен от гореспоменатите страни, за да могат да направят модификация на това изобретение за кучета и котки и да го приложат на нащте политици.
надявам се да се сългасите с мен
Аз няма да оставя нещата така, а вие?
желая ви успешна седмица
Ева
Вътре

Diva Orxideia
Гост
« Отговори #17 на: 2005-07-29, 13:21:09 »

Цитат
Днес аз решавам да призова всички вас да направим един общ проект,който да бъде предаден с надежда да бъде удобрен от гореспоменатите страни, за да могат да направят модификация на това изобретение за кучета и котки и да го приложат на нащте политици.
надявам се да се сългасите с мен
Аз няма да оставя нещата така, а вие?
желая ви успешна седмица
Ева

кучетата си лаят кервана си върви...нищо ново под слънцето...

но все пак може ли да чуя идеята ти ...бъди по конкретна ...интересно ми е как мислиш че могат да се променят ...

седмицата мисля че приключи...така че аз ви желая приятен уикенд
Вътре

Александр
FREAK потребител
Активен
Офлайн Офлайн

Виж профила
« Отговори #18 на: 2005-07-29, 14:49:33 »

Уикенда ще е доста приятен - вече съм си резервирал маса в едно приятно местенце...  По въпроса за политиците - майната им и без това те нищо не решават, а единствено се борят за кокала!
Вътре

Diva Orxideia
Гост
« Отговори #19 на: 2005-07-29, 15:20:50 »

Цитат
Уикенда ще е доста приятен - вече съм си резервирал маса в едно приятно местенце...  По въпроса за политиците - майната им и без това те нищо не решават, а единствено се борят за кокала!

Вътре

Страници: [1] 2 3 4 ... 14   Нагоре

Прескочи на:  

Първия Български Бутон за споделяне

Задвижвано от MySQL Задвижвано от PHP Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Creative Commons LicenseПроизведението  BGFreaks - Свободата да изразиш себе си създадено от BGFreaks ползва
 Крией